Bir ebeveynimin diğerini aldattığını öğrendim

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 13.761
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam babanıza olayı söyleyin. Ayrıca bunu annenizin akrabalarının da bir şekilde bilmesini sağlayın. Yüzde yüz boşanacaklar. Ama ailesinden dışlanacağı için belki -bir nebze de olsa- utanç duyacaktır.

Evrt anneyi anne babasına rezil etmek gidecek bir yeri de kalmamasına yol açabilir aldattığı herifle kalır büyük ihtimalle ama o herifte izin vermez büyük ihtimal ve yaptığı şeyden pişman olabilir.

Evrt anneyi anne babasına rezil etmek gidecek bir yeri de kalmamasına yol açabilir aldattığı herifle kalır büyük ihtimalle ama o herifte izin vermez büyük ihtimal ve yaptığı şeyden pişman olabilir.
Hocam zaten köy dediğin küçük bir yer muhtemelen köyde kalacaklar. Köy dediğin ufak bir yer. Bu olayı muhtemelen köydekiler de öğrenir. Köyden de dışlanırlar.

Bugün bir ebeveynimin (X diye hitap edeceğim hangisi olduğunu söylemeye yüzüm varmıyor.) Instagram hesabına girdiğimde biriyle yazıştığını gördüm. Köyünden biriyle aşklı meşkli, tabiri caiz ise birbirlerine cinsel yerlerinin fotoğraflarını attığını gördüm. X kişisi şu an 20 gündür köyde ve dün beni arayıp 10 gün daha kalacağını belirtti, kafayı yemek üzereyim travma gibi diğer ebeveynimin yüzüne her baktığımda içimde bir üzgünlük, yanlış yapmışlık hissediyorum. Bir yanım söyle diyor, diğeri akışına bırak diyor. X kişisi ilk gidişte 10 gün kalıp geleceğini, 10 günün sonunda bir 10 gün daha istediğini bu 10 günün sonunda da (dün) bir 10 gün daha kalacağını belirtti. Şahsen bizi artık terk ettiğini düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Cevaplarınıza ihtiyacım var, hangi karara dönüp baksam diğeri bana da bak diyor.
Çoğumuzun yaşadığı bir olay değil o yüzden buradan hareketle tam doğru kararı alamayabilirsin. Bana kalırsa amcan, deden vs. başka bir aile büyüğünden destek alabilirsin tabi biz ailendekileri ve nasıl tepki verecekleri bilemeyiz o yüzden dediğim gibi daha çok kendin karar vermelisin. Tabi bu yaşta çok kötü bir durum ve üstünde çok büyük bir yük var gibi hissediyorsundur, normal.

Bu videoda tam tersi kocasının aldatmasından bahsediyor ama benzer şeyler diye gene de atayım dedim.

Pedofiliyi sen körüklüyorsun diyen bir topluluktan tavsiye almak istemezdim pek açıkçası. Bu arada hayır, gayet de genelleme yapılabilir.

Hocam zaten köy dediğin küçük bir yer muhtemelen köyde kalacaklar. Köy dediğin ufak bir yer. Bu olayı muhtemelen köydekiler de öğrenir. Köyden de dışlanırlar.

Yani bence intikam alınmalı bir şekilde şimdi anne aldattıysa çok çok özür dilerim ama ya başka bir babanız varsa.

Sadece aklıma geldi öyle siz takılmayın fazla başka bir bakış açısı sadece.

Çoğumuzun yaşadığı bir olay değil o yüzden buradan hareketle tam doğru kararı alamayabilirsin. Bana kalırsa amcan, deden vs. başka bir aile büyüğünden destek alabilirsin tabi biz ailendekileri ve nasıl tepki verecekleri bilemeyiz o yüzden dediğim gibi daha çok kendin karar vermelisin. Tabi bu yaşta çok kötü bir durum ve üstünde çok büyük bir yük var gibi hissediyorsundur, normal.
Babama söyleme kararı aldım, belki bu karar yüzünden pişman olacağım fakat içimde kalırsa bir süre sonra bana zarar vereceğini düşünüyorum. Giden gitmiş zaten 10 gün sonra görüşmediğimiz 1. ay olacak işte.

Babama söyleme kararı aldım, belki bu karar yüzünden pişman olacağım fakat içimde kalırsa bir süre sonra bana zarar vereceğini düşünüyorum. Giden gitmiş zaten 10 gün sonra görüşmediğimiz 1. ay olacak işte.

Babama derken başkasıyla yaşıyorsunuz yaşadığınız kişi diğer eşini mi aldatıyor? Yoksa annen babanı aldatıyor da babana söyleme kararı mı aldın? (konuyu %100 tam okumadım)

Hocam, o X kişisine bu durumu bildiğinizi söyleyin. Eğer sizin istediğiniz şeyi almazsa sırrını söylemek ile tehdit edin. Sizin istediğinizi aldığı an gidin diğer ebeveyninize bu durumu açıklayın. Hem istediğiniz alınmış olur hem de pahalı bir şey aldırırsanız maddi zorluklar çeker bir güzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı