Bir ebeveynimin diğerini aldattığını öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Evrt anneyi anne babasına rezil etmek gidecek bir yeri de kalmamasına yol açabilir aldattığı herifle kalır büyük ihtimalle ama o herifte izin vermez büyük ihtimal ve yaptığı şeyden pişman olabilir.

Evrt anneyi anne babasına rezil etmek gidecek bir yeri de kalmamasına yol açabilir aldattığı herifle kalır büyük ihtimalle ama o herifte izin vermez büyük ihtimal ve yaptığı şeyden pişman olabilir.
Hocam zaten köy dediğin küçük bir yer muhtemelen köyde kalacaklar. Köy dediğin ufak bir yer. Bu olayı muhtemelen köydekiler de öğrenir. Köyden de dışlanırlar.

Çoğumuzun yaşadığı bir olay değil o yüzden buradan hareketle tam doğru kararı alamayabilirsin. Bana kalırsa amcan, deden vs. başka bir aile büyüğünden destek alabilirsin tabi biz ailendekileri ve nasıl tepki verecekleri bilemeyiz o yüzden dediğim gibi daha çok kendin karar vermelisin. Tabi bu yaşta çok kötü bir durum ve üstünde çok büyük bir yük var gibi hissediyorsundur, normal.

Bu videoda tam tersi kocasının aldatmasından bahsediyor ama benzer şeyler diye gene de atayım dedim.

Pedofiliyi sen körüklüyorsun diyen bir topluluktan tavsiye almak istemezdim pek açıkçası. Bu arada hayır, gayet de genelleme yapılabilir.

Hocam zaten köy dediğin küçük bir yer muhtemelen köyde kalacaklar. Köy dediğin ufak bir yer. Bu olayı muhtemelen köydekiler de öğrenir. Köyden de dışlanırlar.

Yani bence intikam alınmalı bir şekilde şimdi anne aldattıysa çok çok özür dilerim ama ya başka bir babanız varsa.

Sadece aklıma geldi öyle siz takılmayın fazla başka bir bakış açısı sadece.

Babama söyleme kararı aldım, belki bu karar yüzünden pişman olacağım fakat içimde kalırsa bir süre sonra bana zarar vereceğini düşünüyorum. Giden gitmiş zaten 10 gün sonra görüşmediğimiz 1. ay olacak işte.

Babama derken başkasıyla yaşıyorsunuz yaşadığınız kişi diğer eşini mi aldatıyor? Yoksa annen babanı aldatıyor da babana söyleme kararı mı aldın? (konuyu %100 tam okumadım)

Hocam, o X kişisine bu durumu bildiğinizi söyleyin. Eğer sizin istediğiniz şeyi almazsa sırrını söylemek ile tehdit edin. Sizin istediğinizi aldığı an gidin diğer ebeveyninize bu durumu açıklayın. Hem istediğiniz alınmış olur hem de pahalı bir şey aldırırsanız maddi zorluklar çeker bir güzel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…