Bir ebeveynimin diğerini aldattığını öğrendim

• Konuyu başlatan tii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 13.773
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün bir ebeveynimin (X diye hitap edeceğim hangisi olduğunu söylemeye yüzüm varmıyor.) Instagram hesabına girdiğimde biriyle yazıştığını gördüm. Köyünden biriyle aşklı meşkli, tabiri caiz ise birbirlerine cinsel yerlerinin fotoğraflarını attığını gördüm. X kişisi şu an 20 gündür köyde ve dün beni arayıp 10 gün daha kalacağını belirtti, kafayı yemek üzereyim travma gibi diğer ebeveynimin yüzüne her baktığımda içimde bir üzgünlük, yanlış yapmışlık hissediyorum. Bir yanım söyle diyor, diğeri akışına bırak diyor. X kişisi ilk gidişte 10 gün kalıp geleceğini, 10 günün sonunda bir 10 gün daha istediğini bu 10 günün sonunda da (dün) bir 10 gün daha kalacağını belirtti. Şahsen bizi artık terk ettiğini düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Cevaplarınıza ihtiyacım var, hangi karara dönüp baksam diğeri bana da bak diyor.

Anonim bir hesaptan yazışmanın fotoğraflarını gönderin sonra akışına bırakın diğer ebeveyninizin bunu öğrenmeye hakkı var.

Anonim bir hesaptan yazışmanın fotoğraflarını gönderin sonra akışına bırakın diğer ebeveyninizin bunu öğrenmeye hakkı var.

Hocam başkasından öğrenmesi yerine kendi çocuğundan öğrenmesi daha iyi olur sanki. Bağlarını arttırır.

Bugün bir ebeveynimin (X diye hitap edeceğim hangisi olduğunu söylemeye yüzüm varmıyor.) Instagram hesabına girdiğimde biriyle yazıştığını gördüm. Köyünden biriyle aşklı meşkli, tabiri caiz ise birbirlerine cinsel yerlerinin fotoğraflarını attığını gördüm. X kişisi şu an 20 gündür köyde ve dün beni arayıp 10 gün daha kalacağını belirtti, kafayı yemek üzereyim travma gibi diğer ebeveynimin yüzüne her baktığımda içimde bir üzgünlük, yanlış yapmışlık hissediyorum. Bir yanım söyle diyor, diğeri akışına bırak diyor. X kişisi ilk gidişte 10 gün kalıp geleceğini, 10 günün sonunda bir 10 gün daha istediğini bu 10 günün sonunda da (dün) bir 10 gün daha kalacağını belirtti. Şahsen bizi artık terk ettiğini düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Cevaplarınıza ihtiyacım var, hangi karara dönüp baksam diğeri bana da bak diyor.
Şaka maka artık dünyanın yüzüne de pek bakılacağı kalmadı be kardeşim Allah yardımcın olsun hakkında en hayırlısını rahmet ve merhametiyle ihsan etsin!..

Beni belki kaida bile almaz, 20 yıllık ilişkiden bahsediyoruz.

Hocam kanıtlar varsa gösterin. Bir akrabanız varsa eğer onunla oturup konuşun ve birlikte söyleyin. Bu daha iyi olabilir.

Senden senin yerine utanıyorum, kendimi tutayım diyorum fakat umarım aynısı sizin başınıza da gelir de böyle şeyler duyarsınız. Ben burada 3 günlük içimde tuttuğum şey için bıktım artık bir yerde içimi boşaltayım diyorum, gelmiş köylü şeyi güzeldir atsana diyorsun, yazık, çok yazık.

Hocam takmayın böylelerini. Sizin daha mühim bir meseleniz var. Öncelikle soğukkanlı olmanız ve aile üyenizi teselli etmeniz en büyük önceliğiniz olmalı. Herkes kendi fikrini belirtmiş bunlardan en uygununu seçip ona göre kendinizi hazırlayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı