Bu sene amatör de A takım oynayacağız ve u 17 de oynayacağız. Fitness'a gidiyorum. Ama split antrenmanları uyguluyorum 2 aydır. Nasıl bir yol izlemeliyim? Kondisyon ve kas geliştirme için.
Bu sene amatör de A takım oynayacağız ve u 17 de oynayacağız. Fitness'a gidiyorum. Ama split antrenmanları uyguluyorum 2 aydır. Nasıl bir yol izlemeliyim? Kondisyon ve kas geliştirme için.
ilk önce biraz uzun anlatıcam ama buradaki calf kaslarını çalıştırmalısın yani leg press,calf raise ve ip atlamada gelişmelisin üst bacak için leg raises,squad yapabilirsiniz hergün düzenli yarım saat kardiyo ve plank egzersizleri yapmalısın beslenmen full karbonhidrat ve protein üstüne olmalı.
ilk önce biraz uzun anlatıcam ama Eki Görüntüle 1505521buradaki calf kaslarını çalıştırmalısın yani leg press,calf raise ve ip atlamada gelişmelisin üst bacak için leg raises,squad yapabilirsiniz hergün düzenli yarım saat kardiyo ve plank egzersizleri yapmalısın beslenmen full karbonhidrat ve protein üstüne olmalı.
Kondisyonun 2'ye katlanır koşu bandında koşarkende Seviye'yi ilk önce düşük tut sonra 3.tekrarda ortaya getir son tekrarlarda ise seviyeyi yükseğe çek.
Kondisyonun 2'ye katlanır koşu bandında koşarkende Seviye'yi ilk önce düşük tut sonra 3.tekrarda ortaya getir son tekrarlarda ise seviyeyi yükseğe çek.