Bizim iki ayaklıların anlayabilmesi için Türkçe anlatmış hakkını vermek lazım. Ülkenin cennet olduğunu halen daha kavrayabilmiş bir toplum değiliz mâlesef.
Rahat olmaya alışmış bizim millet. Geçen cadde önünde oturuyordum adam marketten çıktı fişini arabasının altına atıp bastı gitti. Ülkenin yarısı koyun sürüsü.
Adama helal olsun çok güzel anlatmış.
İşte kimse ''ben atmadım atan toplasın'' demezse doğal olarak çevre temiz kalır da nerede...
Artık çoğu kişi karşılığı olmadan hiçbir şey yapmıyor yazık.
Araplaşmış Türk milletinin huylarıdır. İnanmayan Mekke ve Mediye baksın. O çöp dağlarını görün peygamberimizin mezarının hemen yanında. Temizlik imandandır, sözünün doğduğu memleketin. Pilavı elle yiyenlere tapınması ve özenmesinin sonucudur.
Copu cope atmayi ilk okulda ogretememissin bu zamandan sonra da ogretemezsin. Elim de ki sigaranin izmaritini bitse bile cope atiyorum. Disarida sigara paketi acarim yere atmam, naylonunu ve aluminyum kagidini bile cebime koyarim eve kadar tasirim evde ki cope atarim. Ve bana kimse soylemedi boyle yap diye. Kisi de bir kere yasamin degeri ve diger insanlarin hakkini yememe gibi bir dusunce olmali, yere cop atanla insanlari dolandiran ayni seydir benim icin.
Araplaşmış Türk milletinin huylarıdır. İnanmayan Mekke ve Mediye baksın. O çöp dağlarını görün peygamberimizin mezarının hemen yanında. Temizlik imandandır, sözünün doğduğu memleketin. Pilavı elle yiyenlere tapınması ve özenmesinin sonucudur.
Pilavi elle yiyen bir adamın temizlik kültürü oluşacağına inanıyorsun yani. Şöyle dirseklere kadar yağ akacak, yere damlayacak, elbiselerine damyalayacak. Bunu takmayan adam yerdeki çöpü dert edinecek.
Pilavi elle yiyen bir adamın temizlik kültürü oluşacağına inanıyorsun yani. Şöyle dirseklere kadar yağ akacak, yere damlayacak, elbiselerine damyalayacak. Bunu takmayan adam yerdeki çöpü dert edinecek.