Bir günde fazlaca insanı kızdırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama işinize gelince; Hayvanseversiniz, Tabi. (Yersen)

Ama işinize gelince; Hayvanseversiniz, Tabi. (Yersen)
Ben kendimi hayvansever ilan etmiyorum zaten. Tamam, hayvanları severim ama beni ikiyüzlü ilan etmeniz yanlış bir hareket.

Ben başlığı örümcek yerine böcek olarak anladım (inanırsanız) bunu yazdım ve geri editleyemiyorum. Üstelik fotoğrafı görmeme rağmen. Başlığı yanlış anlamasaydım ben üzerine bardak koyun, altından kağıt sürükleyin ve doğaya salın demesini bilmez miydim zannediyorsunuz? Kendi evimde bile bardak taktiğini uyguluyorum ve inanın ki sizin laf sokmanızdan daha çok içim rahatlıyor.

İnanıp inanmamanız sizin insiyatifine kalmış. Benim kimseye yalan borcum yok.

Ben kendimi hayvansever ilan etmiyorum zaten. Tamam, hayvanları severim ama beni ikiyüzlü ilan etmeniz yanlış bir hareket.

Ben başlığı örümcek yerine böcek olarak anladım (inanırsanız) bunu yazdım ve geri editleyemiyorum. Üstelik fotoğrafı görmeme rağmen. Başlığı yanlış anlamasaydım ben üzerine bardak koyun, altından kağıt sürükleyin ve doğaya salın demesini bilmez miydim zannediyorsunuz? Kendi evimde bile bardak taktiğini uyguluyorum ve inanın ki sizin laf sokmanızdan daha çok içim rahatlıyor.

İnanıp inanmamanız sizin insiyatifine kalmış. Benim kimseye yalan borcum yok.
Peki, Örümcek ile Böceğin ne farkı var? O da Can, O da Can.

Örümcek konusunda bildiğiniz hayvanı katlet yazmışsınız. Ne yapayim, “muhteşem” emojisi mi atayim?
Peki, Örümcek ile Böceğin ne farkı var? O da Can, O da Can.
Bakın, ikiniz de haklısınız. Fakat benim kafamdaki düşünce, evde rahat bir şekilde gezip, üreyip evi istila etmemeleri idi. Siz ne düşünüyordunuz bilmiyorum.

Bakın, ikiniz de haklısınız. Fakat benim kafamdaki düşünce, evde rahat bir şekilde gezip, üreyip evi istila etmemeleri idi. Siz ne düşünüyordunuz bilmiyorum.
Kavanoz ile alıp, doğaya salmak daha barışçıl ve mantıklı bir yöntem. Ayrıca örümcekler nasıl evi istila edebilir? Meşelalerle topluca eve saldırcak halleri yok ya.

Hani Bardak yöntemini kullanıyordunuz? İstila etme riskine karşın İlaçlama yapabilirsiniz.(İnsani Boyutlarda, Mutfak Temizleyicisiyle değil)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı