Bir gününüzü anlatır mısınız?

(RAMAZAN ÖNCESİ) Sabah saat 6.50 de kalkıp herşeyimi hallediyorum ve servise yetişmek için aşağıya iniyorum . Asker kardeşime (kardeşim diyorum adam 21 yaşında ben 18) kolay gelsin dedikten sonra kantinden 1 simit 1 ayranımı alıp okula geçiyorum.(Sabah sabah ne ayranı derseniz hoş oluyor deneyin:D) okula gidip okul kantininde arkadaşlarımla birlikte kahvaltımı yaptıktan sonra saat 15.30 a kadar derse giriyorum. Ardından eve gelıyorum yazılım vs. yok ise yukarı kafeteryası dediğimiz askerlerin giremediği ama askerlerin çalıştığı bi ortam. Standart 1 çayımı içer sohbete dalarız. Yok komutan fırçaladı yok tabak çanak kırdım gibi. Eve geri döner yemeğimi yerim ve telefon başına geçerim .
(RAMAZAN)
SAAT 16.30 da uyanırım sabah 7.30 da yatarım ara saatlerde pc başındayım.

Aaaa, hatırlattığın iyi oldu, nefesim evde kalmıştı. Almaya almaya unutmuşum.
Hocam aman dikkat. Devir değişti malum. Dikkat etmek lazım. Nefes alamazsanız serinleyemezsiniz, terlersiniz! :tırnak: Sonra da niye grip oldum?

(RAMAZAN ÖNCESİ) Sabah saat 6.50 de kalkıp herşeyimi hallediyorum ve servise yetişmek için aşağıya iniyorum . Asker kardeşime (kardeşim diyorum adam 21 yaşında ben 18) kolay gelsin dedikten sonra kantinden 1 simit 1 ayranımı alıp okula geçiyorum.(Sabah sabah ne ayranı derseniz hoş oluyor deneyin:D) okula gidip okul kantininde arkadaşlarımla birlikte kahvaltımı yaptıktan sonra saat 15.30 a kadar derse giriyorum. Ardından eve gelıyorum yazılım vs. yok ise yukarı kafeteryası dediğimiz askerlerin giremediği ama askerlerin çalıştığı bi ortam. Standart 1 çayımı içer sohbete dalarız. Yok komutan fırçaladı yok tabak çanak kırdım gibi. Eve geri döner yemeğimi yerim ve telefon başına geçerim .
(RAMAZAN)
SAAT 16.30 da uyanırım sabah 7.30 da yatarım ara saatlerde pc başındayım.
Ramazan'ınız çok değişik geçiyormuş. :D

Haftada 3 gün calisiyorum Cuma, Cumartesi (sabah vardiyasi) ve Pazarlari (gece vardiyasi). Iki kategori halinde anlatayimda tam olsun.

Calistigim günler gece 04:00'da kalkarim kahvemi icerken isyeri icin sandvic falan yaparim, saat sabah 5'de isbasi yapiyorum, ögleden sonra 14:30'da is birakiyorum. :)
14:30'da isten dönerken cocuklari kresten alirim, ögle yemegi falan derken 1 saat kestiririm daha sonra hanimla muhabbet, cocuklarla oyun, sitelerle ilgileneyim, 2 bira iceyim, su bu derken gün bitiyor zaten. :)

Calismadigim günler (Pazartesi, Sali Carsamba, Persembe) sabah 06:00'da kalkarim, kahvemi icerim, en az 45 dakika yürüyüs yaparim. Döndükten sonra cocuklari uyandirir ve krese birakirim. Daha sonra hanimla kahvalti yapariz, gazete ve sabah haberlerini takip ederiz. Genelde 10 ile 14 saatleri arasinda sitelerimle ilgilenirim, yani bu saatler arasinda cok aktif internet kullanirim. Cocuklar kresten geldikten sonra 1 saat kestiririm, daha sonra ögle yemegi ve yerine göre forumlar, eglence, oyun, cocuklar, kitap, tv derken cok spontane bir gün yasarim. Aksama dogru Fitness'e giderim genelde, cocuklar uyuduktan sonra deli gibi film ya da dizi bakariz hanimla.

Yani öyle cok aksiyonlu falan bir hayat yasamiyorum, evli, mutlu, cocuklu ve düzenli bir hayat yetiyor. :)

Sevgiler... :)

Afiş yarışması için fikir üretmeye çalışıyorum. Arada youtube videoları ve oyun arasında gidip gelsem de BilgisayarKavramları ile Java'ya giriş yapmaya çalışıyorum. Onun dışında yatış. :/
Son ekimi de yapayım da. Geçenlerde Aziz Sancar'ın bir sözünü görmüştüm, harbi boş yaşıyoruz he.
-Gözünüzü seveyim politikayla uğraşmayın, onu yapanlar var, çok çalışın. Ne yaparsanız, iyi yapmaya çalışın, çalışmadan olmaz. Ben öğrenciyken günde 18 saat çalışırdım. Gazeteler yazmıştı, çok zaman gecelerimi laboratuvarda geçirdim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı