Aaaa, hatırlattığın iyi oldu, nefesim evde kalmıştı. Almaya almaya unutmuşum.Nefes almayı unutmayın ha.
Hocam aman dikkat. Devir değişti malum. Dikkat etmek lazım. Nefes alamazsanız serinleyemezsiniz, terlersiniz!Aaaa, hatırlattığın iyi oldu, nefesim evde kalmıştı. Almaya almaya unutmuşum.
Sonra da niye grip oldum?Ramazan'ınız çok değişik geçiyormuş.(RAMAZAN ÖNCESİ) Sabah saat 6.50 de kalkıp herşeyimi hallediyorum ve servise yetişmek için aşağıya iniyorum . Asker kardeşime (kardeşim diyorum adam 21 yaşında ben 18) kolay gelsin dedikten sonra kantinden 1 simit 1 ayranımı alıp okula geçiyorum.(Sabah sabah ne ayranı derseniz hoş oluyor deneyin) okula gidip okul kantininde arkadaşlarımla birlikte kahvaltımı yaptıktan sonra saat 15.30 a kadar derse giriyorum. Ardından eve gelıyorum yazılım vs. yok ise yukarı kafeteryası dediğimiz askerlerin giremediği ama askerlerin çalıştığı bi ortam. Standart 1 çayımı içer sohbete dalarız. Yok komutan fırçaladı yok tabak çanak kırdım gibi. Eve geri döner yemeğimi yerim ve telefon başına geçerim .
(RAMAZAN)
SAAT 16.30 da uyanırım sabah 7.30 da yatarım ara saatlerde pc başındayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.