Steam "Bir hesaptan şüpheli giriş" uyarısı veriyor

EnesAkturk38

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kuzenimin hesabına giriş yaptıktan sonra böyle bir hesaptan şüpheli hesaba düştü diyerek mesaj aldım. Skinleri başka bir hesaba atmamı önerdi. Yoksa silinir dedi. Bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-09 231234.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-09 231234.png
    157,8 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar kuzenimin hesabına giriş yaptıktan sonra böyle bir hesaptan şüpheli hesaba düştü diyerek mesaj aldım. Skinleri başka bir hesaba atmamı önerdi. Yoksa silinir dedi. Bilgisi olan var mı?
Steam destekten yazmayan kişi dolandırıcıdır. Steam desteğe durumu anlatın. Hesabın bilgilerini iletin böyle taciz ediyor diyin. Üzerine kişiyi arkadaşınızsa arkadaşlıktan çıkarın sonrada engelleyin.

Başta bende öyle düşünüp direkt engelledim fakat bu hesap engellenemez yazıp mesaj atmaya devam etti.

Destek üzerinden size ulaşmak yerine bir hesaptan mesaj atması bile komik değil mi?

Evet çok mantıklı peki ben bu adamı engelliyorum arkadaşlıktan çıkarıyorum ama hiçbir türlü olmuyor anında yazamaya devam ediyor nasıl yapabilirim ?

Evet çok mantıklı peki ben bu adamı engelliyorum arkadaşlıktan çıkarıyorum ama hiçbir türlü olmuyor anında yazamaya devam ediyor nasıl yapabilirim ?
Engelledikten sonra yazamaz, önce arkadaşlıktan çıkar sonra engelle. Her gelen arkadaşlık davetinide kabul etme.
Hesabınızda farklı birileride var herhalde valve çalışanı yazan kısım takma ad ile yapılmış, şifreyi değiştirip tüm oturumları kapatmanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı