EnesAkturk38
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar kuzenimin hesabına giriş yaptıktan sonra böyle bir hesaptan şüpheli hesaba düştü diyerek mesaj aldım. Skinleri başka bir hesaba atmamı önerdi. Yoksa silinir dedi. Bilgisi olan var mı?
Başta bende öyle düşünüp direkt engelledim fakat bu hesap engellenemez yazıp mesaj atmaya devam ettiTamamen dolandırıcılık düşmeyin kalkamazsınız.
Başta bende öyle düşünüp direkt engelledim fakat bu hesap engellenemez yazıp mesaj atmaya devam etti.
Steam destekten yazmayan kişi dolandırıcıdır. Steam desteğe durumu anlatın. Hesabın bilgilerini iletin böyle taciz ediyor diyin. Üzerine kişiyi arkadaşınızsa arkadaşlıktan çıkarın sonrada engelleyin.Arkadaşlar kuzenimin hesabına giriş yaptıktan sonra böyle bir hesaptan şüpheli hesaba düştü diyerek mesaj aldım. Skinleri başka bir hesaba atmamı önerdi. Yoksa silinir dedi. Bilgisi olan var mı?
Başta bende öyle düşünüp direkt engelledim fakat bu hesap engellenemez yazıp mesaj atmaya devam etti.
Mesajların ekran görüntüsünü atabilir misiniz?Evet çok mantıklı peki ben bu adamı engelliyorum arkadaşlıktan çıkarıyorum ama hiçbir türlü olmuyor anında yazamaya devam ediyor nasıl yapabilirim ?
Engelledikten sonra yazamaz, önce arkadaşlıktan çıkar sonra engelle. Her gelen arkadaşlık davetinide kabul etme.Evet çok mantıklı peki ben bu adamı engelliyorum arkadaşlıktan çıkarıyorum ama hiçbir türlü olmuyor anında yazamaya devam ediyor nasıl yapabilirim ?
buyrunMesajların ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.