ED Crasher
Hectopat
Profile tıkladığınızda engellediğinize emin misiniz?buyrun
Profile tıkladığınızda engellediğinize emin misiniz?buyrun
Şuan profiline girip yaptım öncesinde mesaj kutucuğu üzerinden engellediğimde olmamıştıProfile tıkladığınızda engellediğinize emin misiniz?
Yine olmadı bu hesap engellenemez yazıp mesaj atıyorŞuan profiline girip yaptım öncesinde mesaj kutucuğu üzerinden engellediğimde olmamıştı
Şu an profiline girip yaptım öncesinde mesaj kutucuğu üzerinden engellediğimde olmamıştı
Yine olmadı bu hesap engellenemez yazıp mesaj atıyor
Hesabınıza izinsiz bir erişim olabilir, haliyle siz engelledikçe karşı taraf engeli kaldırıyordur. Skinleri başkasına nakil etmenizi istemesinin sebebinin de o gönderilen eşyaları bir şekilde kendi hesabına çevirerek eşyaları çalmak olduğunu duymuştum, bu yöntemlerle kandırılan çok kişi mevcut.
Bu mesajların geldiği hesabın parolasını değiştirin.
Kesin bir bilgim yok ama tahminimce hesapta mobil doğrulayıcı kullanılıyorsa onu hesap sahibinin onaylaması için olabilir belki. Bu tür bir dolandırıcılık girişimine kendim hiç maruz kalmadım, ancak buna maruz kalan birçok kişiyi gördüm. Karşı taraf kesinlikle Steam Destek'ten biri değil, zaten Steam Destek iletişim için sohbet sistemini kullanmıyor.Peki skinleri neden kendileri değil de sizden değiştirmenizi istiyorlar?
Dolandırıcının hesapta olduğu kesin çünkü farklı cihazdan giriş yaptığını o şekilde anlamış olabilir.Hesabınıza izinsiz bir erişim olabilir, haliyle siz engelledikçe karşı taraf engeli kaldırıyordur. Skinleri başkasına nakil etmenizi istemesinin sebebinin de o gönderilen eşyaları bir şekilde kendi hesabına çevirerek eşyaları çalmak olduğunu duymuştum, bu yöntemlerle kandırılan çok kişi mevcut.
Bu mesajların geldiği hesabın parolasını değiştirin.
Karşı taraf Steam Destek'ten biri değil. Tamamen dolandırıcılık üzerine kurulmuş, sahte bir hesap. Steam Destek, iletişim için sohbet sistemini kullanmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.