Bir iç savaş mı yaklaşıyor?

Kimsenin gücüne gitmesin ama, şu an Atatürk gelse ülkeyi toparlayamaz.

Halk şu an inanılmaz derecede kutuplaşmış durumda. Ordu hala durumlara müdahele edecek yetkiye sahip değil. Olsa bile Kemalist subayların çoğu görevden alındı, yerlerini ise vatan ile alakası olmayan kişilere bıraktılar.
Çok haklısın. Canımı çok yakıyor haklı olman ve olayların böyle olması. Keşke haksız olsaydın.
 
AKP ve CHP'li gruplar hep tartışma içinde ama özünde kardeşler, dusman değiller birbirine.

Twitter'dan seylere pek aldırış etmeyin.
Kimse, kimseye zarar vermediği sürece, fikirlerini belirtebilir.

Yalansa zaten seni kandırarak zarar vermiş olur.
 
AKP ve CHP'li gruplar hep tartışma içinde ama özünde kardeşler, dusman değiller birbirine.

Twitter'dan seylere pek aldırış etmeyin.
Kimse, kimseye zarar vermediği sürece, fikirlerini belirtebilir.

Yalansa zaten seni kandırarak zarar vermiş olur.
"Vatan haini" gibi söylemler hiç dostça olmuyor ama? Dünya üzerinde hiçbir muhalif ve iktidar birbiri ile dost olmaz, olamaz. Örneğini görmek isterim.
 
Yükselen, popülerleşen bir ülke olarak halimiz acınası. Bu ülkede ki güzelim ormanlar yandı, hayvanlarımız öldü. Sedat Peker'in de dediği gibi ortalık karışabilir, mümkün olduğunca gezmek için dışarı çıkmayalım. Her seferinde bu günleri birlikte atlayacağız geçecek diyoruz ama bu biter başkası gelir. Bu günlere hazırlıklı olabilmek için fazladan yangın uçaklarımız ve helikopterlerimiz bulunması gerekirken Rusya'dan uçak geliyor. Bunları yapan 1 damla suya muhtaç kalır inşallah ne diyeyim, boğazım düğümlendi. Ülkenin bir kısmı Twitter üzerinden yönetilmeye başlandı resmen. Gençler her gün röportajlarda kendini yırtıyor, karşıda ki +65 yaş dayı "telefonunu çıkart" diyor. Biz bu ülkenin geleceğiyiz, bunları düzeltebilecek tek nesiliz gibi duruyor. Ah mavi gözlüm bize emanet bıraktığın bu ülke ne halde...

O kadar haklısın ki, bu nesil çok özel bir nesil, asla geçmişteki hayat şartlarıyla kandırılabilecek bir nesil değil, ya da nefes aldığı için haline şükredecek bir nesil değil, belki genel olarak araştırmayan bir toplum olabiliriz ama hep o bahsettikleri meşhur Z kuşağı böyle değil, yaşımıza göre bilmememiz ve yaşamamamız gereken çok fazla şeyi yaşıyoruz. Atamın da dediği gibi “eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.” yani biz kurtarmayacaksak kim kurtaracak? Her ne kadar hiç haketmediğimiz şeyler de yaşıyor olsak, bu ülke bizim, tüm bu olanlar için o kadar üzgünüm ki sanki gözyaşlarım yangını söndürmeye yetermiş gibi. Bu polyannacılık mı bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda güzel günler görürüz, güneşli günler.
 
O kadar haklısın ki, bu nesil çok özel bir nesil, asla geçmişteki hayat şartlarıyla kandırılabilecek bir nesil değil, ya da nefes aldığı için haline şükredecek bir nesil değil, belki genel olarak araştırmayan bir toplum olabiliriz ama hep o bahsettikleri meşhur Z kuşağı böyle değil, yaşımıza göre bilmememiz ve yaşamamamız gereken çok fazla şeyi yaşıyoruz. Atamın da dediği gibi “eğer ülkeni kurtaracak bir lider beklemekteysen, ben size hiçbir şey öğretememişim demektir.” yani biz düzeltmeyeceksek kim düzeltecek? Her ne kadar hiç haketmediğimiz şeyler de yaşıyor olsak, bu ülke bizim, tüm bu olanlar için o kadar üzgünüm ki sanki gözyaşlarım yangını söndürmeye yetermiş gibi. Bu polyannacılık mı bilmiyorum ama umarım en yakın zamanda güzel günler görürüz, güneşli günler.
Türk olmaktan gurur duyan ama Türkiye'de yaşamak istemeyen bir kuşağız. Geleceğimiz hayır olsun.
 

Geri
Yukarı