Bir içerik üreticisi sahte kayıp iPhone 16 Pro Max ilanı ile dolandırıcıları ortaya çıkardı!

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Selam arkadaşlar, bugün YouTube'da gezinirken bir video gördüm ve bu videonun içeriği de şu şekildeydi: İki tane içerik üreticisi, İstanbul'da şehrin belirli kısımlarına iPhone 16 Pro Max telefonlarının kaybolduğunu iddia eden afişler asıyorlar ve bu afişte de telefonunu bulanlara para ödülü vereceklerini yazıyorlar afişe. iPhone 16 Pro Max henüz çıkmamış telefon olmasına rağmen birçok arayan kişi oldu ve açıkçası bu videoyu izlerken düşündüğüm tek şey şu oldu: Gerçekten bir ürünümüz kaybolsa kayıp ilanı yapıştıramayacağız çünkü dolandırıcılar cirit atıyor. Kaynak olması adına videoyu konuya ekleyeceğim, isterseniz sizler de videoyu izleyebilirsiniz. Bunu haberleştiren haber sitesi olup olmadığını bilmiyorum, onun için haber kaynağı linkini ekleyemeyeceğim.

Videoda da izlediğim kadarıyla önce parayı istediler, tabii şaşırtmıyor :D Neticede çıkmamış telefonu bulacak değiller. Sondaki dolandırıcıya da polis taklidi yapıp öyle konuştular, dolandırıcı da telefonu kendisinin bulmadığını, kurye olduğunu ilan etti :D Videonun bazı kısımları maalesef küfürlü, küfür eden dolandırıcılar da oldu. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Ürününüz kaybolduğunda kayıp ilanı veriyor musunuz? Hiç ürününüzü kayıp ettiniz mi? Ürününüzü kayıp edince kayıp ilanı da vermeyi düşünüyor musunuz? Yorumlardan konuşalım!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@717525, daha piyasaya çıkmamış telefon. İlanın sahte olduğu o kadar belli ki.

Aynı içeriğin evcil hayvanı ilanlı versiyonları da vardı.

Evcil hayvan neyse de daha çıkmamış telefon için aramaları da komik oldukça :D Bu arada aynı içerik üreticileri, kayıp maymun ilanı da yapmışlar. İzlemek isterseniz diye linkini bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evcil hayvan neyse de daha çıkmamış telefon için aramaları da komik oldukça :D Bu arada aynı içerik üreticileri, kayıp maymun ilanı da yapmışlar. İzlemek isterseniz diye linkini bırakıyorum.

AhahHa aslında tamam diyip gidecen bu arayanlara buldum diye ne gösterecekler acaba onu kayda alacan 😂😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı