Buyuk ihtimal hidetaki abimiz anasina sovenleri gorunce kahkaha atiyordur. O adam bir sadist.Hidetaki Miyezaki'ye bende sövdüm ama o banlanmamıştı.
Buyuk ihtimal hidetaki abimiz anasina sovenleri gorunce kahkaha atiyordur. O adam bir sadist.Hidetaki Miyezaki'ye bende sövdüm ama o banlanmamıştı.
Konu düzgün eleştiriye gelince onu da yapabiliyorum ben en azından. Mesela AC Origins ve Resident Evil 3 incelemesi düzgünce gömdüğüm bir inceleme(Belki anlık sinir ile bir şeyler sıkıştırmışımdır araya emin değilim). Konu olumlu olunca uzun bir AC Rogue ve Batman Arkham Asylum incelemem var.Veyahut daha fazla ban yiyip bu sinirli musteriler de sakin ve "yapici" musteri moduna donecek.
Konu düzgün eleştiriye gelince onu da yapabiliyorum ben en azından. Mesela AC Origins ve Resident Evil 3 incelemesi düzgünce gömdüğüm bir inceleme(belki anlık sinir ile bir şeyler sıkıştırmışımdır araya emin değilim). Konu olumlu olunca uzun bir AC Rogue ve Batman Arkham Asylum incelemem var.
O hangisiymiş hocam?Bir de mat sorusu vardı.
RE5 bu arada uzun uzun incelediğim bir oyundu. Hikâyeden bölüm tasarımına kadar incelemiştim. Sonra bu rezillik bu kalitede incelemeyi hak etmiyor deyip değiştirdim incelemeyi.
O hangisiymiş hocam?
O yine keyifli bir telefon çağrısıydı hocam. Oyunu her oynadığımda yardım etmiştim çocuğa. Zaten benim inceleme de bahsettiğim olay oyun içinde yaşanmıyor. Ütopik olarak en fazla elini makineye kaptıranlar, pizza siparişi ayağına dalga geçenler vardı oyunda.En son hatırladığım kadarıyla bir velet annesinin telefonundan 911 arıyor ve 11+7 diye bir şey soruyordu tam hatırlamıyorum.
O yine keyifli bir telefon çağrısıydı hocam. Oyunu her oynadığımda yardım etmiştim çocuğa. Zaten benim inceleme de bahsettiğim olay oyun içinde yaşanmıyor. Ütopik olarak en fazla elini makineye kaptıranlar, pizza siparişi ayağına dalga geçenler vardı oyunda.
Çok uzun süre önce oynadım hocam oyunu. O kadar detaylı hatırlamıyorum maalesef.O pizza siparişi bu sırada acil bir durum bir kadın şifreyle yardım istiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.