Bir insanı hayattan çıkartamamak

artunnz

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 3-4 senedir internetten tanıştığım bir arkadaşım var. Arkadaşım olmadığı zamanda 3 kişi olarak sürekli oyun oynuyorduk. Fakat sonradan grubumuza dahil olan arkadaş ile birlikte 3 kişi olduk. Kendisi benden yaşça büyük birisi, genelde benim yaşımdan büyük olan insanlara saygı duyarım. Bana uzun zamandır laf atıyor ve takmadığımı düşünüyor. İçten içe sinirleniyorum ama saygıdan dolayı ağızımı açmak istemiyorum. Kendisini sürekli övüyor, işte ben şunda çok iyiyim, şunda benden iyisi yoktur, şunu da çok iyi oynarım, senden daha iyiyim, senden daha iyi yaparım vb. ayrıca başkalarının yanında kendini değiştiriyor, bana laf atmaya başlıyor. Senin bunu oynamışlığın mı var, senden daha iyi yapıyorum, oynuyorum falan diyor. Artık kafamda bu lanet laflar yankı yapmaya başladı. İlk tanıştığım arkadaşımla biraz daha sıkı fıkı olduğu için onunla daha çok takılıyor. Yaklaşık 4-5 ay önce askere gitti 1. arkadaşım. Onunla da sürekli konuşuyormuş. Bizde bize sonradan katılan arkadaşla oyun oynuyoruz o askerdeyken. Benim kafam artık bu benden yaşça büyük kişiye dayanamamaya başlayınca oyunlara girmek istememeye başladım. Kendisi üniversiteli olduğu için boş vakti var ve sürekli oyun oynamak istiyor. Ben artık cevap vermeyince askerdeki olan arkadaşımızla konuşmuş, gelince seni engelleyeceğiz bu ergen ergen tavırlarına devam edersen diye bana mesaj attı. Ben de ayıp ettiğini, yıllarca kendisine ve çocuksu tavırlarına katlandığımı söyledim.

Hayatta az da olsa tecrübe edinmiş bir yerlere gelmiş arkadaşlar, ne yapmam gerekiyor? Biraz da içimi dökmüş oldum bunca zaman sonrasında. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı