Bir insanın sırf Arap olduğu için dayak yemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkesini satıp gelen diyen arkadaşlara yönelik, sen de kendi ülkenden kalkıp adamın ülkesine savaş açma, sırf kendi çıkarların için. İnsanlar savaşmak zorunda değil. 70 yıllık ömrünü bir de böyle mi söndürsün? Sen Amerika'ya, Almanya'ya neden gitmek istiyorsan o adam için de bunu gerçekleştirme ihtimali Türkiye. Sen Almanya'ya gittiğinde sana aynı muamele yapılsa nasıl hissedersin, empati kur adam.

Bunu yapan insanın yolda sen LGBT misin diye durduk yerde şiddet uygulayan köpekten hiçbir farkı yok. Aynı şeyler. Araplar'ı ben de sevmem, LGBT'yi ben de sevmem ama bir insana böyle şeylere göre şiddet uygulamak terbiyesizlik, ahlaksızlık ve köpekliktir.

Nereli olur ise olsun kimse dini ırkı cinsiyeti için aşağılanamaz ve düşük görülmemeli. Ben eşitlikten yanayım.

Sırf Türk olduğu için suriyeliler tarafından bıçaklananlara da üzülüyor musun? Daha geçen gün kurye ye sapladılar bıçağı. Ayirmaya geleni de öldürdüler. Türk halkına yazık değil Arap diye dövülene yazık. Kızlara tecavüz etsinler soygun gasp falan ama yazık ya Arap.
Tabii ki üzülüyorum. Hiçbir insanın diğer bir insandan üstünlüğü yoktur.

Sırf Türk olduğu için suriyeliler tarafından bıçaklananlara da üzülüyor musun? Daha geçen gün kurye ye sapladılar bıçağı. Ayirmaya geleni de öldürdüler. Türk halkına yazık değil Arap diye dövülene yazık. Kızlara tecavüz etsinler soygun gasp falan ama yazık ya Arap.
Dostum, tamam doğru diyorsun da 16 yaşındaki arkadaşın bunla ne alakası var? Sen de ırkçılık yapıyorsun şuan. Yalan mı? Eee ne oldu şimdi? 16 yaşındaki Arap arkadaş dayak yedi diye iyi mi oldu, haketmiş mi oldu? Şiddet uygulayan herkesin Allah belasını versin.

Ülkesini satıp gelen diyen arkadaşlara yönelik, sen de kendi ülkenden kalkıp adamın ülkesine savaş açma, sırf kendi çıkarların için. İnsanlar savaşmak zorunda değil. 70 yıllık ömrünü bir de böyle mi söndürsün? Sen Amerika'ya, Almanya'ya neden gitmek istiyorsan o adam için de bunu gerçekleştirme ihtimali Türkiye. Sen Almanya'ya gittiğinde sana aynı muamele yapılsa nasıl hissedersin, empati kur adam.
Biz savaş mı açtık?
Yoksa kendi ülkemizin sınırlarını korumaya mı çalışıyoruz?

Bugün ülkenizi istila edenlerle mücadele etmezseniz yarın başka ülkelerde siz mülteci olursunuz.
Ne yapalım yani? Tüm Arapları öldürelim mi? At gözlüğünüzü çıkarmanızı tavsiye ediyorum. Ben de Arapları sevmem pek ama onların da bizden bizim de onlardan bir üstünlüğümüz yok.

Irkçılık. Eğer çocuk gitmiş birilerini rahatsız etmişse (üst düzey) ya da bir çocuğa dokunmuşsa(şiddet) adresini versinler ben de dövebilirim. Eğer çocuk aklı işinde sakinse bu tamamen ırkçılıktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı