Loqui Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 32 25 Ağustos 2020 #11 vermillionp2 dedi: Hesap kapanıyor fakat o nick açık kalıyor ve sen o nicki alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Anladım sağol.
vermillionp2 dedi: Hesap kapanıyor fakat o nick açık kalıyor ve sen o nicki alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Anladım sağol.
B BalikŞuşişi Kilopat Katılım 23 Kasım 2016 Mesajlar 4.504 Makaleler 1 Çözümler 48 25 Ağustos 2020 #12 vermillionp2 dedi: Hesap kapanıyor fakat o nick açık kalıyor ve sen o nicki alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Nick bir süre sunucularda duruyor ve 6 ay-1 yıl içinde erişime sunuluyor diye biliyorum.
vermillionp2 dedi: Hesap kapanıyor fakat o nick açık kalıyor ve sen o nicki alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Nick bir süre sunucularda duruyor ve 6 ay-1 yıl içinde erişime sunuluyor diye biliyorum.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Ağustos 2020 #13 Valla benim hesabı bir tane köpek tek şikayette kapattırmıştı. 850K takipçisi vardı. Sosyal medyada Michael Markos diyolarmış.
Valla benim hesabı bir tane köpek tek şikayette kapattırmıştı. 850K takipçisi vardı. Sosyal medyada Michael Markos diyolarmış.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 25 Ağustos 2020 #14 BalikŞuşişi dedi: Nick bir süre sunucularda duruyor ve 6 ay-1 yıl içinde erişime sunuluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Önceden kapanan hesabımda denemiştim fakat alamamıştım, ama değiştirilmiş olabilir.
BalikŞuşişi dedi: Nick bir süre sunucularda duruyor ve 6 ay-1 yıl içinde erişime sunuluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Önceden kapanan hesabımda denemiştim fakat alamamıştım, ama değiştirilmiş olabilir.