Bir kasaya kaç ekran kartı sığar?

Hocam mining hakkında bildiğim tek bir şey var, RX580 ile yapacağınız mining ile 4 tane RX580 ve 1000D kasasının fiyatını çok zor çıkartırsınız, bence hiç mantıklı değil.
Hocam kasaya 2 sistem takılabiliyor. 2. Sisteme rtx2080 koyup oyun oynayacağım. 1.sistem mining olacak. Kasayı alma sebebim de bol fan koyup rgb keyfini çıkarmak. Çocukluktan içimde kaldı rgb olayı. İmkanım varken yapmak istiyorum.
Hangi anakart ve hangi ekran kartı modeli? RX580'i sormuyorum, hangi marka model?

1000D kasasında 8 tane PCI-E genişleme slotu mevcut, tabii ekran kartını riser kablo ile dik olarak da takabilirsiniz. Dik olarak kaç tane ekran kartı desteği var bilmiyorum.

RX580 kartında kalın soğutmalar kullanılmıyor, en iyi modeller 2 slot kalınlığında falandır gibi düşünüyorum. Teknik olarak kasaya dörtten fazla ekran kartı sığar ama o kadar fazla PCI-E slotu bulunan anakart bulamazsınız büyük ihtimalle.
Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için

Hocam kasaya 2 sistem takılabiliyor. 2. sisteme RTX2080 koyup oyun oynayacağım. 1.sistem mining olacak. Kasayı alma sebebim de bol fan koyup RGB keyfini çıkarmak. Çocukluktan içimde kaldı RGB olayı. İmkanım varken yapmak istiyorum.

Koray bu arada içine fan döşe USB fan 6 fanlı kasa olsun bir de USB fan at içine sonra içini RGB ile döşe PC kapalı iken fiş çoğaltıcı al ve soğusun PC sabaha kadar hatta ek soğutma olur ısnmaması için ha bir de USB çoğaltıcı al ve adaptör al sana yetcektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı