Sanırım 3 tane alır.Obsidian 1000D gibi bir kasaya kaç tane ekran kartı sığdırabilirim? Örneğin: RX580 gibi. Mining için soruyorum.
Niye bu kasa, kasasız da oluyor gibi şeyler yazmayın arkadaşlar. Teşekkürler.
Kasa obsidian 1000d hocam işteBoyut önemli.
İşte o bayağı ne kadarSadece GPU koyarsan bayağı sığar.
![]()
![]()
Anakart ı henüz düşünmedim ama mining sistemi olacağı için çok özellikli bir şeye gerek yok sanırım. Dediğinizi detaylı araştıracağımHangi anakart ve hangi ekran kartı modeli? RX580'i sormuyorum, hangi marka model? 1000D kasasında 8 tane PCI-E genişleme slotu mevcut, tabii ekran kartını riser kablo ile dik olarak da takabilirsiniz. Dik olarak kaç tane ekran kartı desteği var bilmiyorum.
![]()
Anakart ı henüz düşünmedim ama mining sistemi olacağı için çok özellikli bir şeye gerek yok sanırım.Hangi anakart ve hangi ekran kartı modeli? RX580'i sormuyorum, hangi marka model? 1000D kasasında 8 tane PCI-E genişleme slotu mevcut, tabii ekran kartını riser kablo ile dik olarak da takabilirsiniz. Dik olarak kaç tane ekran kartı desteği var bilmiyorum.
İşte o bayağı ne kadar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.