Bir kasaya kaç ekran kartı sığar?

Koray1246

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Obsidian 1000D gibi bir kasaya kaç tane ekran kartı sığdırabilirim? Örneğin: RX580 gibi. Mining için soruyorum.

Niye bu kasa, kasasız da oluyor gibi şeyler yazmayın arkadaşlar. Teşekkürler.

Hangi anakart ve hangi ekran kartı modeli? RX580'i sormuyorum, hangi marka model?

1000D kasasında 8 tane PCI-E genişleme slotu mevcut, tabii ekran kartını riser kablo ile dik olarak da takabilirsiniz. Dik olarak kaç tane ekran kartı desteği var bilmiyorum.

RX580 kartında kalın soğutmalar kullanılmıyor, en iyi modeller 2 slot kalınlığında falandır gibi düşünüyorum. Teknik olarak kasaya dörtten fazla ekran kartı sığar ama o kadar fazla PCI-E slotu bulunan anakart bulamazsınız büyük ihtimalle.

Sadece GPU koyarsan bayağı sığar.
😀
İşte o bayağı ne kadar 😄
Hangi anakart ve hangi ekran kartı modeli? RX580'i sormuyorum, hangi marka model? 1000D kasasında 8 tane PCI-E genişleme slotu mevcut, tabii ekran kartını riser kablo ile dik olarak da takabilirsiniz. Dik olarak kaç tane ekran kartı desteği var bilmiyorum.
Anakart ı henüz düşünmedim ama mining sistemi olacağı için çok özellikli bir şeye gerek yok sanırım. Dediğinizi detaylı araştıracağım
Sadece GPU koyarsan bayağı sığar.
😀
İşte o bayağı ne kadar 😄
Hangi anakart ve hangi ekran kartı modeli? RX580'i sormuyorum, hangi marka model? 1000D kasasında 8 tane PCI-E genişleme slotu mevcut, tabii ekran kartını riser kablo ile dik olarak da takabilirsiniz. Dik olarak kaç tane ekran kartı desteği var bilmiyorum.
Anakart ı henüz düşünmedim ama mining sistemi olacağı için çok özellikli bir şeye gerek yok sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı