Bir kişi uğruna savaşırken sevdiğimiz herkesi tek tek kaybedip yalnız kalmak

yagizcam

Decapat
Katılım
14 Aralık 2020
Mesajlar
51
Selamlar hepinize, 2019 Ağustos ayında bir kızla tanıştım ve aşık oldum. 6 aylık bir ilişki sonrası ayrıldık. 3 aylık ayrılık sırasında, kız önce en yakın arkadaşımla beni unutmak için çıktı. 1 ay çıktılar ve ayrıldılar. Ondan sonra ise bir sürü erkekle çıkmaya başladı bir sürü sevgili değiştirdi. Sahteydi çünkü hepsi benim aşık olduğum kadar olamadı hiçbiri.
Tabii insan ne olursa olsun aşkından aptalca şeyler yapıyor, yazıyor ve üzülüyor mesela. Bende 2-3 ay aralıklarla eski sevgilime yazıyordum. Özlediğimi anlatıyordum. 3-4 kez yazmışımdır böyle. Bunlar olurken arkadaşlarım bana yapmamamı söylüyorlardı, dostum bak yazma sana zarar veriyor vs. diye öneriler veriyorlardı. Hele en değerli arkadaşım çok uyardı beni ama aptallık ne yapacaksın... En son geçenlerde yine çok fazla özledim. İlişkisinin bittiğini öğrenmiştim o hafta ve sesli mesaj attım bir süre sonra ağladım, şiirler okudum, ona yazdığım kitabın bir kısmını okudum. Kız ise bana "İkile, şu an çok mutlu bir ilişkim var ve bunu bozamazsın." gibi şeyler dedi. Ben bu kez gerçekten anladım ne kadar saçma şeyler yaptığımı ve bu kızın beni hak etmediğini fakat şöyle bir sorun var. Arkadaşım olsa da benim için bu kızdan daha değerli olan arkadaşım benimle ilişkisini kesti. Olay sonrası gece 3-4 sıralarında yazdı konuştuk biraz gezelim mi diye. Ben alkol alabilir misin yanına dediğimde ne olduğunu anlamaya çalıştı ve tahmin etti. Sonra ise "Sana kaç kez yazma, bırak dedim. Yaptığın şey artık tacize giriyor ve sen bir tacizcisin" dedi. Çok sert ve net birisidir. Haksız demiyorum gerçekten haklı ama ben asla taciz olarak yapmadım ki, ben gerçekten canım yandığı için. Benim canım yanarken, ona hala kör kütük aşıkken onun hataları yüzünden biten bir ilişkiyi haklı olmama rağmen yeniden yeşertmeye çalışmıştım. Velhasıl hayatımda ailem kadar değer verdiğim arkadaşımı da kaybettim. Yaptığım şeyden utanç duyuyorum. 1 gün odamdan çıkamadım utancımdan. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Zaman gerekiyor sanırım.
 
Son düzenleme:
Birisiyle ilişkiye yaşayacağın zaman onu önce izle nasıl biri nelerden hoşlanır sinirli olunca ne yapar bütün herşeyi kafanın bir kenarına yaz. Sonra ne yapacağını senin beynin karar verecek. Ben bu kızı hak ediyor muyum diye uzun uzun düşünecen sonra bir zamanda açılacaksın. ( Kızda biraz falza tepki vermiş taciz olarak. Seni kıskandırmak için zırt pırt ilişki değiştiriyorsa haksız yani. Bir karar ver kardeşim bir süre sonra kızda kafayı yer. Yani uzun lafın kısası kafaya takma ve yeni başlangıç yapacağın zaman hatalarından ders alıp başlarsın.)
 
Türkiye'deki genel insan kalitesi düşük olduğundan çoğu insanla ciddi bir ilişki yürütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. En sonunda çektiğiniz küreğin boşa olduğunu ve eninde sonunda şelaleden aşağı düşeceğinizi anlayabiliyorsunuz. Türkiye'de gerçekten iyi bir kadın veya erkek bulmak çok zor.
 
Ya bıktım şu kız meselelerinden.
Kardeşim artık şu kız olmaz ise yapamam gibi davranmayı bırakın ya.
Sonra hepsi kendini bir şey sanıyorlar. Al sana vur patlasın çal oynasın.
6 Aylık ilişki ne ki hocam? Millet 40 yıl evli kalıyor 41. yıl boşanıyor.
90 Gündür unutamamak ne demek? Ayrıca Türkiye'de yaşıyorsan ilişki yaşamayacaksın.
Bu iş böyledir. Türk kızları da Türk erkekleri de bir süre sonra çok havalanıyor, kendini bir şey sanıyor. Genelleme değil, öyle olmayanlar üstüne alınmasın.
Ayrıca hocam utanç duyman gereken şey nedir biliyor musun?
Kıza durmadan yazman geri dönmesini istemen. Biraz ağırlığın olsun senin de.
 
Hocam şöyle 5-6K'lık PC alıp oyun oynayın. Kıza mesaj yazacağınıza Hacknet'de terminala komut yazarsınız. R6S'nin o müthiş vuruş hissi altında stres atarsınız.
Ne demiş bir arkadaş:

Aşık Veysel'in Bilgisayar Sözü.png
 
Dostum düşe kalka olur bunlar. Üzül. Ama hayatının sonu değil. Eğer seni üzdülerse seni üzenler için neden üzülüyorsun ki? Hayatının sonu değil. Bir tecrübe edinmiş oldun. Hayat bir kız veya arkadaştan ibaret değil. Kendine güvenin asla azalmasın. Bu sadece sende olmuyor herkeste oluyor. Bırak ve "nextle". Hiç durma. Hemen seri geç. Olmuş ve bitmiş. Kafana takma. Daha gençsindir zaten. Normal bir insanın yanlış anlaşılmasın 70-80-90 yaşına kadar hayatı vardır. Yani bu oldu diye kendini kasma. İşte ne güzel hata yaptın sonra da yaparsın belki ama daha sonra alışırsın. Gelip geçici. Hiç takma hayata devam. Seni üzenler için kendini üzme. Demek ki olmayacakmış. Hadi moralini bozma hemen geç hayat devam ediyor.
 
Biz manita için Dünyayı, kardeş için manitayı yakarız... Samimi erkek WP grubumuzda sabit mesajdır. P*ssy guard olanlar için çıkış sağda.

Kız için seni yarı yolda bırakan arkadaşların, arkadaş değildir zaten. Böylelerinin hayatından çıkması sana bir şey kaybettirmez. O kızdan da yar olmaz gibi duruyor, hepsinden kurtulup temiz bir başlangıç yapman daha iyi olur senin için.

Allah herkese mutluluğunuzla mutlu olan, hüznünüzle de hüzünlenen gerçek dostlar versin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı