Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim de çok sevdiğim Emin diye bir kankam vardı hep tenefüste onunla gezer konuşurduk. Bayağı samimi bir arkadaşlığımız vardı sonra sınıfa bir çocuk geldi benden daha çalışkan biri olduğu için beni unuttu onunla kanka oldu. Benimle hiç ilgilenmemeye başladı hala canım sıkılıyor bu duruma. Onu gerçek arkadaşım zannediyordum. Benimki kız değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
@XEfe.Bey, o tarz kişilere üzüldüğünüze değmez. Boş verin.

...çünkü değeriniz olmaz. Gidin o değeri hak edene verin ha o da mı kıymetinizi bilmedi ona da çekin şutu. Size bir hayat tavsiyesi özellikle karı kız konusunda hiç bir zaman fazla uğraşmayın olacağı varsa olur zaten.

@eylül kabuss, dünyada cehennemi yaşıyor o tarz kişiler, ne yazık ki.

Aşk için onca şeyi heba ettik. Sonucunda bir engel, ortam için de ses yükseltip azarlanma ve sevdiği çocukla nişanlanma oldu. Her ihanet sevgiyle başlar arkadaşlar...

@Mehmet18, geçmiş olsun hocam. Hayırlısı buymuş. Ne hissediyorsun?

Vallahi üzüldüm o kadar sene arkadaşlık yaptık şimdi birbirimizi görsek tanimamazliktan geliyoruz gördükçe eski günlerimiz aklıma geliyor.
Dünya hassas kalpler için cehennemdir. Ben de hassas biriyim. Vefalı olmak önemli bir özellik.

Kardeşim kimse vefalı değil herkes menfaatine bakıyor.

Vallahi benim de vardı 15 senelik arkadaşım hem de çocukluktan her günümüz beraber geçti o kadar da iyilik yaptım en kötü günlerinde ben yanında oldum aynı senin olayın gibi oldu bende gittim bunu bir güzel eskittim o gündür konuşmuyoruz.

@Mehmet18, hayırlısı buymuş. Gerçekten üzülmeyin, değmez.

@Mehmet18, doğru. Kolay kolay unutulmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…