Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Anunswin, arkadaşın senden bir şey mi istedi?

Bir laptop alacakmış da onu anlatıyor. İşlemciyle ilgili bir şeyler sordu bende anlamam işlemciden bak işte sen dedim oda sen araştırsana dedi bende araştıracak bir şey yok. Benchmark'dan bak dedim sonra laptop bizim buralardaymış gidelim mi dedi bende yok dedim işlerim var oda bir şey mi oldu eskiden nereye gitsem gelirdin dedi neyse zorlamayacağım falan diyor. Sanki tüm kabahat bende gibi sonra biraz da ha bir şeyler anlattı kapattık. Ne zaman beni arasa bir şey anlatıyor genelde cihazlarla ilgili ben böyle insanların nasıl rahat olduklarını nasıl mutlu olduklarını anlamıyorum, hocam ya.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Anunswin, işi düşünce yazmış dostum. Bu tipten gerçekten uzak dur.

Zaten ne zaman arasa bir şeyler anlatıyor ne yapayım diye her zaman sistem anlatmıyor da işte. Başta nasılsın, iyisin iyi konuya giriyor bir şeyler anlatıyor bende cevap veriyorum. İsteksizce hala da anlatıyor sonra kapatıyoruz genelde böyle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Anunswin, işi düşünce yazmış dostum. Bu tipten gerçekten uzak dur.

Hocam o kadar rahat bir insan ki narsist de kan bağışlıyor cumaları gidiyor. Dediğine göre gördüm de birkaç kere ama ben gözlerine bakınca insanı bir şey görmüyorum hocam ya tek gördüğüm art niyet, ego, herkes beni kıskanıyor her şeyin en iyisi bende artık eski en iyi arkadaşımı görmüyorum. O kadar narsist oluyor ki bazen kendini Allah'la bir tutuyor gibi geliyor.

Dostum istemiyorum diye de kendin de diyorsun. Neden hala muhatap oluyorsun?

Hocam kaç yıllık arkadaşız beraber yedik içtik yeri geldi o ödedi yeri geldi ben ödedim cimri bir insan değildir. Genelde bu yüzden hatırı var diye ne yapsam bilemiyorum hocam ya.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Anunswin, seni umursamayana basacaksın tekmeyi. Bu kadar basit, kendini değersiz görme. Geçen ay 19 senelik arkadaşımı sildim, beraber büyümüştük ancak yapacak bir şey yok.

Doğru söylüyorsunuz hocam. Hocam en çok da şeye kızıyorum sanki her şeyi ben yapmışım gibi davranıyor ya ona, bende yaptım tabii bir şeyler de hepsi misillemeydi belki benim gibi hisseder de son verir arkadaşlığımız bitmez diye ama anlamıyor hocam arkadaş gerçekten soğudum artık ne arayasım var ne mesaj atasım var eskiden kötü bir şey yaşadığım da haliyle üzülürdüm şimdi umurumda değil canıma tak etti hocam en sonunda ya her gün bir şey oluyor her gün sonra suçlu yine benim bir de diğer insanlar varken benimle öyle bir konuşuyor ki telefonda duyan da lise de onu kullanıp attım sanacak halbuki asıl yüzünü liseden sonra gördüm arkadaşın. Benden 3 yaş büyük yemin ederim 7 yaşında ki bir çocuğun empati yeteneği da ha iyidir hocam çocuktan beter bu arkadaş.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı