Bir kız nasıl etkilenir?

Makaleler
5
Daha fazla  
Sorum gayet acik ve net. Kizi sadece bir haftadir tanimaya başladım. Baska kiz bir arkadasimla kiza istek attik ve benimkini daha once kabul etti ve takibe aldi. Sinifinda samimi oldugum kimse yok bu yuzden bir haftadir butun teneffüslerde koridorda kenarda duruyorum ve gelen gecen herkese bakiyorum. Tabii ki de her teneffüs en az bir kere kisa sureligine goz goze geliyoruz. Baska arkadaslarim neden koridorda durdugumu sorunca da sosyallesmeye ve baska siniftaki kisileri tanimaya calistigimi soyluyorum. Yani flort etsek de bana yeter aslinda. Son zamanlarda spora basladim. Resim yetenegim guzel oldugu icin cizdigim resimleri paylasiyorum. Sizce bu tipe bakar mi?

Not: Daha once hiç sevgilim olmadi ve lise 1'im.

20230317_192502.jpg

20230317_192508.jpg

Gelen geçene bakman itici ve garip yapar. Muhtaç birisi olmadığın sürece kızlar zaten geliyor, ilişkilerin tiple çok alakası yok tip sadece kapı açmakta yardımcı olabilir.

3 yil once açtım bu hesabi. 18 veya 15 yas alti sorununu yasamamak icin 2004 olarak ayarladim. Moderatorlerden dogum tarihi degistirmek icin sebep soyledigim banlamalarindan korktuğum icin hiç ellemedim. Sonunda bunu ortaya cikardin :).

Merak etme 13 yaş üzeri serbest forum üyeliği. Soruna gelicek olursak doğal ol. Sırf kız için değişirsen ve kız senden etkilenip sevgili olursanız o sevgi bana kalırsa sahtedir(değişmekten kastım spor vs değil sırf kız için malum rapçileri dinleyenler gibi olma)

Merak etme 13 yaş üzeri serbest forum üyeliği. Soruna gelicek olursak doğal ol. Sırf kız için değişirsen ve kız senden etkilenip sevgili olursanız o sevgi bana kalırsa sahtedir(değişmekten kastım spor vs değil sırf kız için malum rapçileri dinleyenler gibi olma)
Dedigim elestiri gibi olsun Lvbel C5, Sefo, Cakal, Uzi, Ati242 dinleyen kizlar icin muzik zevkimi degistiremem maalesef. Tamamen dogal davraniyorum sadece bazen ona uzunca bakiyorum gozumu alamiyorum mesela gecen gun 5 saniye goz kontagi yaptik bakmamak zor.

Date'e davet et, vakit geçirmeye başlayın önce bakalım.
Dedigim gibi daha once hic bulusmadim, cikma teklifi etmedim ve nasil davranilir bilmiyorum. Pek parasi olan biri degilim yani kiz Starbucks'a gidelim dese ne diyecegimi bilemiyorum. Bir bardak icecek icin 30 lira vermek yerine 3 ceyrek doner alip karnimi doyururum daha iyi. Ya da LeCola alip icerim.

Dedigim elestiri gibi olsun lvbel C5, sefo, cakal, uzi, ATI242 dinleyen kizlar icin muzik zevkimi degistiremem maalesef. Tamamen dogal davraniyorum sadece bazen ona uzunca bakiyorum gozumu alamiyorum mesela gecen gun 5 saniye goz kontagi yaptik bakmamak zor.
Hocam çok da bakmamak lazım sonunda böyle olabilir. Ancak göz kontağı başlangıç için iyidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dedigim gibi daha once hic bulusmadim, cikma teklifi etmedim ve nasil davranilir bilmiyorum. Pek parasi olan biri degilim yani kiz Starbucks'a gidelim dese ne diyecegimi bilemiyorum. Bir bardak icecek icin 30 lira vermek yerine 3 ceyrek doner alip karnimi doyururum daha iyi. Ya da LeCola alip icerim.
Çıkma teklifi değil buluşma teklifi.

Bu yaşta zaten paran olmaz, anne-babandan harçlık alabilirsin anca.

Kızla 30 liralık kahve içmeyi göze almıyorsan o zaman onu nasıl elde edeceğini de sorma.

Gelen geçene bakman itici ve garip yapar. Muhtaç birisi olmadığın sürece kızlar zaten geliyor, ilişkilerin tiple çok alakası yok tip sadece kapı açmakta yardımcı olabilir.
İnsanlarin herkese baktigim icin sapik oldugumu sanabileceklerini hic dusunmemistim dogrusu. Gunluk hayatimda yere bakarak yuruyen ve etrafa bakmayan biriyim ama kalabalik ortamda gozumu aciyorum.

Hocam çok da bakmamak lazım sonunda böyle olabilir. Ancak göz kontağı başlangıç için iyidir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam birde sabah sinifimin karsisindaki duvarda dururken bana bakip goz devirdi (Yanimdaki arkadaslarim gordu ben bakamadim) sizce bu iyi mi yoksa kotu mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı