Bir kızı sevmek

Kız seni gerçekten seviyorsa bunu belli edecektir. Gözlerinin parildamasinda ortamda sana bakıp gulmesinden anlayabilirsin. Kızı seviyorsan ve tanıyorsan dene şansını. Bir hediye alabilirsin.
 
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

  • rakun.jpg
    rakun.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 23
Beyler sevdiğim kız (o bunu bilmiyor) bana rakuna benzediğimi söyledi kızı çok güldürüyorum derste o da bana bakıyor arada bazen göz göze geliyoruz ne yapayım? 8. sınıfım kız bayağı zeki, ben de zeki sayılırım. Kızı çok güldürüyorum ne yapayım? Utangaç birisiyim ona göre yazın.
Deneyimli birisi olarak söylüyorum ki birşey hissediyorsan kesinlikle içinde tutma. Kızın başka birisine karşı birşeyler hissedip hissetmediğini öğren. Varsa üsteleme. Kabadayılığın manası yok. Eğer öyle birisi yok ise gidip hislerinden bahset. Emin ol reddetse bile hiçbir şey kaybetmeyeceksin. Ya kızı kazanacaksın ya da deneyim kazanacaksın. Üstelik ileride of keşke söyleseydim gibi keşkelerin de olmayacak.
 
@DI4BLO yorumunuzu beğendim. Bir tek sorun red yediği zaman insanın acayip kötü olması, hissetmesi.
Reddedilmek zeki insanlar için çok güzel birşeydir esasında. Çünkü zeki insan hata yaptıkça hatalarından ders çıkarır. Bugün 5 kez reddedilen birisi geleceğin ideal insanı olabilir. Tek şart hatalarından ders çıkarabilmeli. Yoksa herkes hata yapar. Ama sadece ders çıkaranlar ön planda olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı