Bir Kızın Öldüğü Filmi Arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dağılın olayı aydınlatıyorum, konu açıldığından beri araştırdım filmi ama internette hiçbir iz yok. hiçbir iz olmaması imkansız, sen ve arkadaşların toplumsal yanılgı yaşamışsınız, senin beynin sahte anı üretmiş sen de bunu arkadaşlarına söylemişsin onların beyni de böyle bir anı üretmiş. Buna kısaca toplumsal yanılgı deniyor.

Ben de böyle bir şey yaşadım, Hugo'da küfür edildiğine emindim ama küfür edilmedi, yani herkes Hugo'da küfür edildi sanarak toplumsal yanılgı yaşadık.

Hahaha atmayın gerçekten böyle bir şey var.

Toplumsal yanılgı: Kitleler halinde yanlış ya da var olmayan bir şeye inanmak.

Hatta kimi durumlarda bireylerin var olmayan, gerçekleşmemiş bir durumu bizzat tecrübe ettiğini, bir yakınının başına geldiğini, gözleri ile gördüğünü vs... İddia etmesi durumu olarak da özetlenebilir.

Kişilerin yalana/dolana yatkın ya da sık kullanmasından tamamen bağımsız bir durumdur. Örnek vermek gerekirse, hayatında çok nadiren yalan söylemiş biri kalkıp size, aslında hiç gerçekleşmemiş bir durumu, toplumsal histeriye kapılarak, başından geçmişçesine anlatabilir ve toplumun %90'ının da kendisi ile aynı fikirde olduğunu size kanıt olarak sunabilir.

Abi bence böyle bir film yok ya. Ya da sen yanlış hatırlıyorsun tam konusunu. En yüksek ihtimal senin kafanda kurduğun bir senaryo bu. Gel satalım bak Warner Bros. mros patlar bu film, zengin olursun.
Yok hocam bu filmi 3-4 arkadaş beraber izledik. Onlarla böyle bir filmi hatırlıyor ama ismini bilmiyorlar.
Dağılın olayı aydınlatıyorum, konu açıldığından beri araştırdım filmi ama internette hiç bir iz yok. Hiç bir iz olmaması imkansız, sen ve arkadaşların toplumsal yanılgı yaşamışsınız, senin beynin sahte anı üretmiş sen de bunu arkadaşlarına söylemişsin onların beyni de böyle bir anı üretmiş. Buna kısaca toplumsal yanılgı deniyor.

Ben de böyle bir şey yaşadım, hugoda küfür edildiğine emindim ama küfür edilmedi, yani herkes hugoda küfür edildi sanarak toplumsal yanılgı yaşadık.
Hocam özür dilerim ama çok saçma. Kızı öldüren adamın avukatıyla konuştuğu şöyle bir konuşmayı hatırlıyorum(toplumsal yanılgı olsa bunu hatırlamazdım):
"Haberciler sizin onları dava etmenizden korkuyorlar".

Yok hocam bu filmi 3-4 arkadaş beraber izledik. Onlarla böyle bir filmi hatırlıyor ama ismini bilmiyorlar.

Hocam özür dilerim ama çok saçma. Kızı öldüren adamın avukatıyla konuştuğu şöyle bir konuşmayı hatırlıyorum(toplumsal yanılgı olsa bunu hatırlamazdım):
"Haberciler sizin onları dava etmenizden korkuyorlar".
Hocam dediğim gibi herkes Hugo programında şu cümlelerin dendiğini sandı;
"Hugo'nun da ... senin de" ama asla böyle bir şey yaşanmadı, Buna benzer bir şey yaşamışsınız, nokta.

Hocam dediğim gibi herkes Hugo programında şu cümlelerin dendiğini sandı;
"Hugo'nun da ... senin de" ama asla böyle bir şey yaşanmadı, Buna benzer bir şey yaşamışsınız, nokta.
Ben bu filmi izlediğimden eminim, nokta.
Arkadaşlarınıza filmdeki herhangi bir karakterin ismini hatırlıyorlar mı diye sordunuz mu?
Film olduğuna emin misiniz? Arkadaşlarınızla bir gecede bitirdiğiniz bir mini dizi falan olabilir mi?
Netflix'e falan bir göz gezdirin hocam. Film orada varsa kapağından hatırlayacak mısınız bakalım.

Mini dizi değildi. Netflix'te arayalım bakalım. İnşallah çıkar :)

Hocam Netflix'te mini dizi vardı katil odaklı. 1-2 yıl önce izlemiştim ama adını unuttun. The Snew mi öyle bir şeydi galiba ama senaryosunuda tam hatırlamıyorum.
Heh buldum, The Sinner olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı