Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #71 Kagoer dedi: Hocam peki dizi mi film mi? Genişletmek için tıkla... Film.
Trerdem Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 526 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 2023 Bekleyin göreceksiniz(!) 8 Şubat 2021 #72 Reis_Ndombele dedi: Film. Genişletmek için tıkla... Allah için bulun şunu. Filmlerle işim yok ama çok merak ettim.
Reis_Ndombele dedi: Film. Genişletmek için tıkla... Allah için bulun şunu. Filmlerle işim yok ama çok merak ettim.
vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #73 Hocam özetten başka bir ipucu veya hatırladığınız bir şey var mı?
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #74 vRos dedi: Hocam özetten başka bir ipucu veya hatırladığınız bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Arkadaşım 1 saat önce mesaj attı "sanırım öğretmen üniversite hocasıydı" dedi (Tabii bu da doğruysa). Onun dışında bir şey yok.
vRos dedi: Hocam özetten başka bir ipucu veya hatırladığınız bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Arkadaşım 1 saat önce mesaj attı "sanırım öğretmen üniversite hocasıydı" dedi (Tabii bu da doğruysa). Onun dışında bir şey yok.
senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #75 Abi bizi trollemiyorsun, değil mi? Eğer trolse Technopat'ın gelmiş geçmiş en iyi trolü olabilir
borusan12 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 973 Çözümler 10 8 Şubat 2021 #76 @Reis_Ndombele The Killing Secret(1997) yazıldı mı?
vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #77 Reis_Ndombele dedi: Maalesef. Arkadaşım 1 saat önce mesaj attı "sanırım öğretmen üniversite hocasıydı" dedi(tabii bu da doğruysa). Onun dışında bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman izlediniz ortalama bir şey söyler misiniz ve kaç yapımı gibi duruyordu kriterleri kisaltirsak daha hızlı buluruz
Reis_Ndombele dedi: Maalesef. Arkadaşım 1 saat önce mesaj attı "sanırım öğretmen üniversite hocasıydı" dedi(tabii bu da doğruysa). Onun dışında bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Peki ne zaman izlediniz ortalama bir şey söyler misiniz ve kaç yapımı gibi duruyordu kriterleri kisaltirsak daha hızlı buluruz
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #78 senkes27 dedi: Abi bizi trollemiyorsun, değil mi? Eğer trolse Technopat'ın gelmiş geçmiş en iyi trolü olabilir Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Trol yapacağıma senaryoyu film yapımcılarına falan satardım
senkes27 dedi: Abi bizi trollemiyorsun, değil mi? Eğer trolse Technopat'ın gelmiş geçmiş en iyi trolü olabilir Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Trol yapacağıma senaryoyu film yapımcılarına falan satardım
Alraix Megapat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 959 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #79 Takipteyim gerçekten merak ettim.
Reis_Ndombele Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 616 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #80 vRos dedi: Peki ne zaman izlediniz ortalama bir şey söyler misiniz ve kaç yapımı gibi duruyordu kriterleri kısaltırsak daha hızlı buluruz Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2-3 yıl önce izlemiştim sanırım. Kaç yapımı olduğunu bilemem ama 2000'lerden sonra çekildiği kesin. Çünkü video kalitesi iyiydi. borusan12 dedi: @Reis_Ndombele The Killing Secret(1997) yazıldı mı? Genişletmek için tıkla... Yazılmadı galiba. Sayfalara tek tek bakmam lazım. Edit: Yazılmamış.
vRos dedi: Peki ne zaman izlediniz ortalama bir şey söyler misiniz ve kaç yapımı gibi duruyordu kriterleri kısaltırsak daha hızlı buluruz Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2-3 yıl önce izlemiştim sanırım. Kaç yapımı olduğunu bilemem ama 2000'lerden sonra çekildiği kesin. Çünkü video kalitesi iyiydi. borusan12 dedi: @Reis_Ndombele The Killing Secret(1997) yazıldı mı? Genişletmek için tıkla... Yazılmadı galiba. Sayfalara tek tek bakmam lazım. Edit: Yazılmamış.