Boranity
Hectopat
- Makaleler
- 1
Yorumları size bırakıyorum açıkçası. Konuya gireyim ben annemin doğum günü diye tiyatroya gittik onun arkadaşları da vardı 3 tane kız vardı neyse ben annemin yanına oturdum onlardan biri beni çağırdı kim hatırlamıyorum belki o kızda olabilir neyse bir kızın yanına oturdum tanıştık falan sonra o kız benim yanımda oturan kızla yer değişelim dedi. Onu 4 aydır tanıyorum burada ama 1-2 kere görüşmüşüzdür. Önce benimle fotoğraf çekinmek istedi çekindik. Kızla ellerimiz temas etti ben Instagram'da Reels'lere bakıyordum o da her videoyu beğeniyordu fakat elime temas ediyordu anlatabildim mi bilmiyorum fakat neyse işte, ben çektim elimi o geri koyduydu fotoğraf falan çekindik bilerek beni olaya dahil etmeye falan çalıştı işte aileler vardı benim olayla alakam yokken işte bende evet evet diye geçiştirdim. Tiyatroyu izlerken arada bana bakıp gülüyordu bende ona bakıyordum o baktığı zaman. Onun annesi beni sevmiş zaten kızda annesine söylemiş işte annem demiş X'in annesi ve X seni sevmiş diye. Tabii ki açılmayı düşünmüyorum bende bir hoşlantı oldu tabii aldatılmaktan sonra garip geliyor insana. Ama hoşlanmış olabilir mi onu da bilmiyorum tabii gene ergenlik aklı böyle saçma sapan düşünceler gelebiliyor insanın aklına.