Bir kızla nasıl konuşulmalı?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Size saçma gelebilir belki ama şimdiye kadar konuştuysam kızlarla genelde Instagram'dan falan. İlk kez bir kızla ciddi konuşcam gerçek hayatta. Bir de sürekli arkadaşlarıyla geziyor ne yapmam gerek? Aklımda biraz konuşalım mı demek var ama fikirlerinizi bekliyorum.

Dost içinden geldiği gibi ol çok düşünürsen veya öz güvensiz konuşursan zaten zor karşındaki de senin gibi normal bir insan çok düşünmeden harekete geç çünkü zaten bu konular çok kafaya takılması gereken şeyler değil ne kadar çok kafaya takarsan o kadar dert yukarıdaki arkadaşın da her 4 konudan 3üne tip yazdığını belirtmek isterim o iş pek öyle değil onu da söylemiş olayım.

Dost içinden geldiği gibi ol çok düşünürsen veya öz güvensiz konuşursan zaten zor karşındaki de senin gibi normal bir insan çok düşünmeden harekete geç çünkü zaten bu konular çok kafaya takılması gereken şeyler değil ne kadar çok kafaya takarsan o kadar dert yukarıdaki arkadaşın da her 4 konudan 3üne tip yazdığını belirtmek isterim o iş pek öyle değil onu da söylemiş olayım.
Kanka valla öyle ama burdaki tip dediğim şey giyim tarzı ve iyi fizikle rahatlıkla baya öne geçersin anlamında diyorum.

Yoksa yüz hatların falan çok iyi değilse etkilemiyor ama.

Yok kanka artık o işler pek öyle değil fizik falan bunlar çok yüzeysel ve takılınmaması gereken şeyler bir tek dediğin gibi giyi mine özen göster kısmına katılırım onun dışında pek katılmıyorum sana. Giyi mine özen göster kısmı da şu yüzden önemli dışarıdan kendine verdiğin değeri gösteriyor bence siz kendinizi sevmeden değer vermeden birinin de size değer vermesini pek beklemeyin bence.

@739383 valla kankam biz takılmasak kızlar takılıyor. En basitinde kıyafetler daha çok yakışmaya başlıyor ne bilim skolyozun varsa falan düzelebiliyor. Ki baktığında kızlar tarafından da çekici geldiği kedin bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı