Bir Laptop'a 100.000 TL verir misiniz?

Bu Laptop'a 100.000 TL verir misiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    232
Bu amacıma bağlı eğer iş içinse seve seve veririm fakat normal kullanım içinse neden vereyim.

O paraya değmez. Değer de, o özelliklerde (depolama hariç) daha ucuz masaüstü toplarım. Taşınabilirlik açısından da sıkıntı. Tüm eşyalarla beraber 7-8 kilo eder. Saatlerce onu taşımaktansa hiç taşımam daha iyi.

Ha yaptığım işin de tam olarak maddi karşılığı yok, bunu da belirtmem gerek.
Hocam ne iş yapıyorsunuz?

Tövbe almam. O 100.000TL ye bunları alırım daha iyi:
  • Laptop olarak System76 Oryx Pro alırım: 3238$ ediyor oda vergilerle vs. yaklaşık 30 bin ₺ eder. O Monsterdan 70 bin TL daha ucuz ve özellik olarak ta öyle aşırı büyük bir fark yok. O system76'yı alsam beni ennn az 5 yıl götürür(sorun falan çıkmazsa)
  • Sonra Telefon olarak iPhone 11 128gb (product)red alırım: 8.449,00 TL + ayrıca sevaba girmiş olurum
  • iPhone'nun yanına da Apple watch 5+airpods pro alsam: 5700TL
Geriye de 55.850TL kalır onla da ya diğer ihtiyaçları vs. alırım yada başka birşey yaparım baya da kara girmiş olurum

Bir aralar Apple böyle bir bilgisayar yapmıştı galiba her şeyi Full yapınca 500.000 TL falan oluyordu. Biz alamayacağımıza göre sorun yok bence.

@JaGGeD1 İle aynı kişi misiniz siz?
Değiliz. Geçen mesajımı beğendi, rastgele denk geldik.
100.000 mi? Açlık sınırında yaşıyoruz. Düşünsenize sadece yoksul olabilmek için 2 asgari ücretli işte birden çalışıyorsunuz.
Açlık sınırı 10.000 TL. Nereden baksanız 4 asgari maaş.
100.000 TL'den 99 bin TL'ye dusmus tesekkurler Monster.
Artık alabilirim. Yıllardır 1 TL'm olmadığı için alamıyordum.
Bir de @JAGGEDLEAF var.
Onu tanımıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…