Bir linke tıkladıktan sonra faturaya ödeme yansıdı

Hsnx25

Centipat
Daha fazla  
Dün yanlışlıkla bir linke tıkladım, geri çıkayım dedim hızlıca ama olmadı. Sonra bana SMS üzerinden bildirimler geldi, sanki ben kullanıyormuşum gibi. SMS ile gelen mesajlar cevaplandı ve ondan sonra faturama ödeme yansıdı. Bunu nasıl bulabilirim? Devamlı bildirimler geliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün yanlışlıkla bir linke tıkladım, geri çıkayım dedim hızlıca ama olmadı. Sonra bana SMS üzerinden bildirimler geldi, sanki ben kullanıyormuşum gibi. SMS ile gelen mesajlar cevaplandı ve ondan sonra faturama ödeme yansıdı. Bunu nasıl bulabilirim? Devamlı bildirimler geliyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Smsbomb atmışlar sana benzer olay arkadaşımın babasına oldu faturasına yansımıştı mesajlara cevap verdiğin için yansımış engelle numaraları

Bu tıkladığınız linki nerede karşınıza çıktı? Yani nelere dikkat etmeliyiz? Telefon numaranızı girmeden nasıl oluyor da SMS atabiliyorlar çok garip sadece bir linke tıklayarak. Olayın biraz daha detaylarını anlatır mısınız?

Hocam YouTube'dan müzik indirim dedim Google bir siteye girdim link kopyala falan derken birden reklam çıktı o sırada yanlışlıkla tıkladım ne oluysa sonradan SMS gelmeye başladı PUBG'ye ödeme yapmışım fatura üzerinden bu nasıl oluyor inan bende çözemedim halada kurcalıyorum neden diye nasıl olabiliyor böyle bir şey diyorum ya.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı