Bir öğrenci nasıl motor alabilir?

Evimiz yok kiraciyiz dusuk gelirimzi yok ama cepte kalan aylik para yok 3 kisiyiz diyorum 3 erkek 1 de annem.

Yoksulluk ne demek kanka sence bilgisayar almak ve borc odemek icin ev sattik diyorum sen bana ne diyorsun.

Evimiz yok kiraciyiz dusuk gelirimzi yok ama cepte kalan aylik para yok 3 kisiyiz diyorum 3 erkek 1 de annem.

Yoksulluk ne demek kanka sence bilgisayar almak ve borc odemek icin ev sattik diyorum sen bana ne diyorsun.
Hocam evinizin olup satılması yoksulluk değildir ki? Sattiktan sonra bilgisayar almanız yoksulluk değildir. Hocam düzgun bir beslenmeniz var mi? Sadece kuru ekmek yemek, yırtık başkalarının verdiği elbiseler giymek yoksulluktur. Fare böcek ve bilumum pislikle dolu ahirdan bozma bir evde kalmak, telefon ve bilgisayarın olmaması yoksulluktan.

Evimiz yoktu miras kaldi kanka mirasla yaşıyoruz.

Allah'im yardim et adama miras olmasa bittik diyorum ne guzel miras kalmis diyorsun akli dengemi yitireceğim ben ne hata yaptim bu ulkede dogucak Allah'im ya. Sen şu an ne guzel adam vefat etmis sana miras kalmis diyorsun bildigin.

Allah'im yardim et adama miras olmasa bittik diyorum ne guzel miras kalmis diyorsun akli dengemi yitireceğim ben ne hata yaptim bu ulkede dogucak Allah'im ya. Sen şu an ne guzel adam vefat etmis sana miras kalmis diyorsun bildigin.

Hocam onun yaptığı yanlış, hepimiz biliyoruz ama çok kafaya takma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…