Bir öğrenci nasıl motor alabilir?

Yapacak bir şey yok hocam. Ülkede herkes mantıklı düşünemiyor. Herkes herkesin fikriyle uyuşamaz ki. Bu da onun gibi bir şey.

Adamin dusuncesine fikir diyorsan vah halimize bu bence fikirden baska bir şey adam cani maldan degersiz goruyor o kadar sukur etmiski negatif bir seyi pozitif gibi dusunuyor ah ah.

Simdi diceksin bu fikir degil mi bu fikir olsaydi zaten kendisi şu an burada olamazdi.

Yok, ben onu haklı bulmuyorum. Sen haklısın.

Yok, ben onu haklı bulmuyorum. Sen haklısın.

Yok sadece soyledim.

Evde annemde bu sekil davraniyor en buyuk sorunda o diyorum adamlar bizimle dalga geciyor akpnin yaptigi son reklami ve melik gokcekin son attığı tweeti gorduyseniz zaten biliyorsunuzdur.

Melik gokcekin dedigine gundemde kalmak icin dalga geciyor. Akpnin reklaminada ne guzel ev alacağız dedi annem
Not: Annem 20 yildan fazla devlet okulunda ogretmen.
Yani sadece internette sokakta degil evde bile goruyorum o yuzden akli dengemizi kaybetmemek elde degil. Her şey ust uste geliyor birileri hawk koltuk onerdi aldik 6 ay kullandim sorunlu bir sekilde sonra dayanamadim garanti yolladim degistirildi dedi her parca ama hiçbir şey degistirilmemis hatta temizleme malzemelerini falanda geri gondermediler onlari tekrar istedim ve yeni bir amortisor istedim gonderdiler degistirdim yine sorun var tekrar istedim yenisini gonderdiler bunda 20 gun sonra sorun cikti iade edin diyorum koltugu geri istiyorlar kontrol icin evde zaten koltuk yok kulakligin mikrofonu bozuldu Corsair Void Elite Surround 1 yilda garantiye yolladim ustunde seri numarasi yok dediler geri yolladilar garanti disi ettiler ben seri numarasinin nerede oldugunu bile bilmiyordum adamlar kopardi kesin dedim size yardimci olacağız dediler sikayet olusturdum Şikayetvar sitesinde internette falan tekrar aradilar dediler size yardimci olmaya calisacagiz lutfen sikayeti kaldirin bende hayir sorunum cozulene kadar kaldirmayacağım dedim aradan birkaç gun gecti İncehesap'tan hiçbir arama gelmedi bende bozuk mikrofon ve bozuk koltukla şu an sinirli durumdayim ustune koltuk 2600 TL kulaklikta 600'den 1500'e cikmis ne kulaklık alacak ne de koltuk değiştirmeye harciyacak param ne de garantiye yollamak icin yedek koltugum var kulaklık ariyorum yeni alacağım ailemden destek istedim ama 6 tane kulaklık denedim hiçbiri olmuyor olan kulaklikta 2900 TL onu da alamiyorum.

Son düzenleme:
Allah'im yardim et adama miras olmasa bittik diyorum ne guzel miras kalmis diyorsun akli dengemi yitireceğim ben ne hata yaptim bu ulkede dogucak Allah'im ya. Sen şu an ne guzel adam vefat etmis sana miras kalmis diyorsun bildigin.

Kral ben senin durumunu bilmeden nasıl yorum yapayım bu işler 2'ye ayrılıyor bir iyi bir kötü hadi baban sana verir sağlığındayken o zaman tamam ama iş başka türlüyse o zaman bilemem.

Hocam şuan işyerinden yazıyorum makinacıyım işim ayakkabı saya şuan işçi kıtlığı var diyebiliriz eğer işe atılmak isterseniz düşünebilirsiniz maaşım 9 bin yaş 15. iyi günler.

Evet ama babamla aynı iş yerindeyiz o tezgahçı ama açık sözlüdür işini bilir 4 5 iş yeri değiştirdik ve sonunda 9 bin TL alabildim babamın maaşı 7,5 bin TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…