Bilmiyorum, motorlarla alakam pek yok. Ancak konuyu araştırınca böyle bir bilgi çıktı. Dilerseniz biraz daha araştırıp netleştirebilirsiniz bilgiyi.Hocam A1 250 CC'ye kadar kapsamıyor muydu?
Bilmiyorum, motorlarla alakam pek yok. Ancak konuyu araştırınca böyle bir bilgi çıktı. Dilerseniz biraz daha araştırıp netleştirebilirsiniz bilgiyi.Hocam A1 250 CC'ye kadar kapsamıyor muydu?
Hocam en azından eviniz var, düşük bir geliriniz de yok. Ya masrafınız vardır ya da borcunuz. Ben mesela ayda 8K kazanıyorum çağrı merkezinde. 2100 lira kira 1400 lira faturalar derken 4.500 lira cebime kalıyor. Her gün dışarıdan da yiyebiliyorum, para biriktirmek istesem masraflarımı kısıp biriktirebilirim.
Kanka bunu diyorsan yoksul olduğunuzu sanmıyorum, biz yıllardır 2 erkek kardeş bir bilgisayar kullanıyoruz, durumumuzda orta hallinin bir üstü eğer almak isterlerse zorlanmayız, ama almıyoruz. Siz böyle harcamalar yapıyorsanız bırak 20 bini 50 bin yetmez. Tasarruflu kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor.
Hocam evinizin olup satılması yoksulluk değildir ki? Sattiktan sonra bilgisayar almanız yoksulluk değildir. Hocam düzgun bir beslenmeniz var mi? Sadece kuru ekmek yemek, yırtık başkalarının verdiği elbiseler giymek yoksulluktur. Fare böcek ve bilumum pislikle dolu ahirdan bozma bir evde kalmak, telefon ve bilgisayarın olmaması yoksulluktan.Evimiz yok kiraciyiz dusuk gelirimzi yok ama cepte kalan aylik para yok 3 kisiyiz diyorum 3 erkek 1 de annem.
Yoksulluk ne demek kanka sence bilgisayar almak ve borc odemek icin ev sattik diyorum sen bana ne diyorsun.
Hocam evinizin olup satılması yoksulluk değildir ki? Sattiktan sonra bilgisayar almanız yoksulluk değildir. Hocam düzgun bir beslenmeniz var mi? Sadece kuru ekmek yemek, yırtık başkalarının verdiği elbiseler giymek yoksulluktur. Fare böcek ve bilumum pislikle dolu ahirdan bozma bir evde kalmak, telefon ve bilgisayarın olmaması yoksulluktan.
Evimiz yoktu miras kaldi kanka mirasla yaşıyoruz.
Hayat sana güzel.![]()
Adam ne kadar zor durumda olduğunu anlatmaya çalışıyor, siz ne diyorsunuz hocam.
Allah'im yardim et adama miras olmasa bittik diyorum ne guzel miras kalmis diyorsun akli dengemi yitireceğim ben ne hata yaptim bu ulkede dogucak Allah'im ya. Sen şu an ne guzel adam vefat etmis sana miras kalmis diyorsun bildigin.
Hocam onun yaptığı yanlış, hepimiz biliyoruz ama çok kafaya takma bence.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.