Babaları zengin oluyor. 16 yaşında 50CC üstü motora binemezsin zaten, eğer çevrendekiler biniyorsa suç işliyorlar.
Hocam bir şey olmaz merak etmeBabaları zengin oluyor. 16 yaşında 50CC üstü motora binemezsin zaten, eğer çevrendekiler biniyorsa suç işliyorlar.
Hocam bir şey olmaz merak etme![]()
Hocam 3 çocuk var kaç tanesi okuyor kaç tanesi çalışıyor?
Nasıl yaşıyorsunuz ve 13K yetmiyor anlamıyorum? Abartıyorsunuz bence![]()
Teknik olarak fakir değiller, Ya troll ya da gereksiz harcamaları var.Hocam asgari ücretin 2 katı bir şey ifade etmiyor teknik olarak fakirler.
Teknik olarak fakir değiller, ya troll ya da gereksiz harcamaları var.
13K 5 kişilik aileye rahatça yeter ev kira olsa dahi.
Biliyorum, başlık biraz garip ama soruyu toparlayacağım. Bazen benim yaşımdaki lise öğrencileri (16-17) altlarında R25, MT-07 tarzı motorlarla geziyor. Ben de haliyle kıskanıyorum. Ne tür bir iş yaparak bu kadar para kazanıyorlar aklım almıyor. Ben de güçlü motorlardan birine sahip olmak istiyorum.
Sanırım ticarete atılmak gerekiyor erken yaşta. Öyle mi yapsam diye düşünüyorum.
Kardeşim motor almanı tavsiye etmem. Benim bir arkadaşım kaza yaptı bayağı bir yeri hasar gördü. Bir arabaya carptigin zaman motorla senin kütlenin toplamı arabanınkinin kütle toplamından daha az olduğu için çarpışma anında daha fazla içmeye sahip olursun. O yüzden motor almanı tavsiye etmem. Araba senin için daha korunaklı olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.