Tavan Vantilatörü Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 6 Ağustos 2022 #1 Yorumlara bir özelliğinizi yazın. Bu özellik sevdiğiniz, sevmediğiniz, garip ya da nadir bir özellik olabilir. Ben başlıyorum: Uyandığımda hiçbir zaman uyku sersemliği yaşamam.
Yorumlara bir özelliğinizi yazın. Bu özellik sevdiğiniz, sevmediğiniz, garip ya da nadir bir özellik olabilir. Ben başlıyorum: Uyandığımda hiçbir zaman uyku sersemliği yaşamam.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 Hapşırdığım zaman 3 saniye stun yiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2022
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.566 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #3 Kendimi duygusaldan mantıksala çevirebilirim.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 6 Ağustos 2022 #4 Gece aniden uyanıp “where is my mind?” diye bağırıp havayı yumrukladığım söylentiler arasındadır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gece aniden uyanıp “where is my mind?” diye bağırıp havayı yumrukladığım söylentiler arasındadır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alidustun57 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.100 Yer İstanbul - Beylikdüzü Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 İntel i3 10105f Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #5 Taha Duymaz Alayına Caz'ı ezbere biliyorum.
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 490 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri 5600G 16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 6 Ağustos 2022 #6 Dilimi burnuma değdiriyorum.
cuttty Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 146 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #7 Şizofrenim veya halk arasında deli. Yanımda birisi var ama görünmüyor. Onunla bazen sesli bazen sessiz sohbet ediyorum.
Şizofrenim veya halk arasında deli. Yanımda birisi var ama görünmüyor. Onunla bazen sesli bazen sessiz sohbet ediyorum.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 6 Ağustos 2022 #8 Çok iyi kedi bakarım, kendileri hakkında fazlaca bilgi sahibiyimdir. cuttty dedi: Şizofrenim veya halk arasında deli. Yanımda birisi var ama görünmüyor. Onunla bazen sesli bazen sessiz sohbet ediyorum. Genişletmek için tıkla... Konusunu açarsanız okumak isterim. Ne zamandır var bu arkadaşınız?
Çok iyi kedi bakarım, kendileri hakkında fazlaca bilgi sahibiyimdir. cuttty dedi: Şizofrenim veya halk arasında deli. Yanımda birisi var ama görünmüyor. Onunla bazen sesli bazen sessiz sohbet ediyorum. Genişletmek için tıkla... Konusunu açarsanız okumak isterim. Ne zamandır var bu arkadaşınız?
cuttty Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 146 Makaleler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #9 LOTR Manyağı dedi: Konusunu açarsanız okumak isterim. Ne zamandır var bu arkadaşınız? Genişletmek için tıkla... Bilmem, 5 yıl olmuştur herhalde.
LOTR Manyağı dedi: Konusunu açarsanız okumak isterim. Ne zamandır var bu arkadaşınız? Genişletmek için tıkla... Bilmem, 5 yıl olmuştur herhalde.
Adimi unuttum Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kahve satan birisi 6 Ağustos 2022 #10 Geleceği hissedebiliyorum.