Bir oyuna 1200 TL verir misiniz?

Bir oyuna 1200 TL verir misiniz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Veremiyorum param yok. Ama şirketleri insan yerine koyup, onlara fiyatları ucuzlatın demiyorum. Gerekli cevap yönetimde verilecek.

Türkçe dil desteği istemek doğal hak. Ancak adamlara dönemin Nazi Almanyası, Sovyetleri gibi şu fiyattan satacaksın diye baskı kuramazsiniz.

Vermem. Steam gelen zamlar arşa çıkmış. Bu yüzden Bende bugün epic gamesten 5 oyun aldım. Epicte zam yaparsa artık oyun almak çok zorlaşacak. Bence alacak olanlar bir an önce alsınlar. Steam yada epic fanlığı yapmadan. Oyun oyundur ha steam ha epic farketmez..
UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection 349.30 tl
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition. 108.57 tl
The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition. 15 tl
Cyberpunk 2077. 124.50 tl
God of War. 197.40 tl

Berat bir şeyi anlamamakta direnen sensin güzel kardeşim. Neyse adam bizi akpli yaptı ya laa ahahha

Her insan için bir "Worth to Pay" kriterlerize vardır. Bunu karşılıyor ise verilebilir. Ama örneğin 1200 lira bir oyuna vermek yerine bir ekipman yükseltmesi yapman gerekiyorsa öncelik oraya kanalize etmek gerekir. Tabiki herkes için kendi kriterleri önemli.

Bilgisayarı geçen sene o paraya topladım, kısaca hayır. Oyun o paraya değebilir fakat benim bir oyuna o kadar para verecek durumum yok maalesef.

Hiçbir oyun 1200 TL etmez bence. 20-25 saat oynayıp vakit geçireceğimiz bir oyun için 1200 TL vermek bana göre aşırı fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…