Bir oyuna 800 TL verir misiniz?

Bir oyuna 800 TL verir misiniz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durumum iyi olsa dahi vermem.

Oyununa bağlı. Half-Life 3 çıksa. CS:GO 2 çıksa verilir.

@kino internette 10 liraya paylaşımlı hesaplar geziyor. Oradan da ihtiyacını karşılayabilir, God of War'ı oradan bitirmiştim. Exodus'u da oradan bitirdim.

@kino internette 10 liraya paylaşımlı hesaplar geziyor. Oradan da ihtiyacını karşılayabilir, God of War'ı oradan bitirmiştim. Exodus'u da oradan bitirdim.

Paylaşımlı hesaplar pek mantıklı gelmiyor (GeForce NOW hariç). Orijinal almak veya direkt korsan oynamak daha mantıklı. Yapımcıya para kazandırmıyorsam neden elaleme para ödeyeyim.

İfadeler: eth
@kino ben oyunları GeForce NOW'dan oynadığım için paylaşımlı hesaptan oynamam gerekiyor da bazı arkadaşlar virüs yemekten falan korkuyor. Onlar için demiştim.

800 TL çok benim için, 300 TL de çok benim için oyuna vermem için. He veririm ama maksimum 300 400 onu da aşırı beklemem sevmem lazım. 800 TL aşırı çok kimse kusura bakmasın.

@333365 GeForce NOW için evet el mahkum. Diğer konuda bizim millet pek eğitilecek konumda değil, herkesin bildiği güvenilir siteler varken ısrarla Youtube açıklamalarındaki linklerden veya Google aramalarından oyun indiriyorlar.

Bu da ayrı konu zaten. Yapımcıların emeğinden bahsedenler korsan indirmek yerine paylaşımlı hesap alırım diyor. Çok garip bir forum burası. (Cevap verdiğin üye için söylemiyorum.)

Bir çeşit vicdan rahatlatma yöntemi aynı zenginlerin fakirleri "öbür dünyada kralsın be oğlum" diye avutması gibi. "Korsan oyun kul hakkıdır" der sonra gider 10 TL'lik Windows key kullanır. Düşünmez bu keyden Microsoft 5 kuruş kazanmış mı, hakkına girmemiş mi diye.

@eth ben yapımcının emeğine saygı duyarım, gidip de orijinal oyun alana niye korsan indirmiyorsun falan demem de şu anlık farklı ihtiyaçlarım varken orijinal oyun alabilmem de pek mümkün değil. Orijinal oyun alana da gidip enayi de demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…