Bir oyuna 800 TL verir misiniz?

Bir oyuna 800 TL verir misiniz?

• Evet

• Hayır

• Kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Oyun değecek bir oyunsa neden olmasın ?

800 TL çok benim için, 300 TL de çok benim için oyuna vermem için. He veririm ama maksimum 300 400 onu da aşırı beklemem sevmem lazım. 800 TL aşırı çok kimse kusura bakmasın.
Kime göre, neye göre çok? 800₺ Türkiye standartları için çok bir fiyatlandırma değil. Yurtdışında tam oyun fiyatları 60 dolar, 60 dolar tam 1.063₺ ediyor şu anda. 1.063₺ olması gereken bir ürünün fiyatı 800₺ diye mi fazla geliyor?

Bence sizin derdiniz oyunlarla, oyun dışında başka herhangi bir şey bu fiyatta olsaydı eminim hiçbiriniz bir şey demezdiniz. Ki demiyorsunuz da zaten çünkü aldığınız tüm ürünler şu anda ederinden çok daha pahalı fiyatlarda satılıyor.

Düşünmez bu keyden Microsoft 5 kuruş kazanmış mı, hakkına girmemiş mi diye.
Microsoft o anahtarı bir yere (büyük kurumsal yerler dahil) satıp parasını alıyor zaten. Soru aslında şu; o parayı veren kurum/şahıs acaba o anahtar için para verdiğini biliyor mu? Yoksa birileri tarafından fazladan aldırılıp cepleniyor mu? Birilerinin parasını ödediği o anahtarı kimler alınma amacı dışında başkalarına satıyor? :D

Kısacası Microsoft'un keyfi yerinde, bilse keyfi kaçacak olan taraf başkaları.

Ben o 800 TL ile kendime RAM alırım uçarım ama tabi GTA 6 çıkarsa 2 bin lira bile verebilirim GTA 6 için.

@333365 Tabii ki ihtiyaçlar varken oyun gibi isteklere yönelmek çok mantıklı değil. Oyunlar ihtiyaç değil istek sonuçta. Demek istediğim şey yapımcının emeği cümlesini ağzından eksik etmeyip paylaşımlı hesap alanlar için. Size değil yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı