Bir oyunu defalarca kez silip tekrar yüklersek FPS düşer mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Xwozzy

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
Radeon RX550/550 Series
Anakart
PRIME A320M-F
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600
GTA 4'ü birkaç kere yükleyip sildim son oynadığımda hiçbir sorun yoktu. Fakat son indirişim de çok düşük FPS alıyor ve çok fazla donma, kasma yaşıyorum. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Yanıtlarınızı bekliyorum.

Oyunu korsan olarak oynuyorsanız farklı sürüm indirmiş olabilirsiniz belki optimizasyonlardan önceki sürümler vardır belki.
Orijinal sürüm ise driverlar, sıcaklık değerleri vs sorun yaratıyor olabilir.
Silip tekrar indirmekten dolayı sorun yaşamadım hiç.

Oyun orijinal mi? Silmeden önce ki ile şimdi ki ekran kartı driverı aynı mı? Kullanımlar nasıl?
Oyun Steam'dan
Oyunu korsan olarak oynuyorsanız farklı sürüm indirmiş olabilirsiniz belki optimizasyonlardan önceki sürümler vardır belki.

Oyun Steam'dan

Daha önce indirdiğimde bu sorunu hiç yaşamamıştım sadece son indirdiklerimde oldu oyunu nasıl komple resetleyebilirim?

Arkadaşlar GTA 4 yerel dosyalara göz At'a tıkladım sonra oradaki tüm dosyaları sildim. Steam'a girip GTA 4'e sağ tıkladım en aşağıda özelliklere tıklayıp "başlatma seçenekleri" ne
-Availablevidmem 2027 -nomemrestrict -norestrictions
Bunu yazdım benim ekran kartımıc GB'ı 2027 olduğu için 2027 yazdım sizin ki kaçsa o kadar yazarak düzeltebilirsiniz. İyi günler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı