Çözüldü Steam Bir oyunun başarımlarını silmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

magicfrozy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Steam kütüphanemde bulunan bir oyundan aldığım başarımları silmemin bir yolu var mı? Varsa nasıl silebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
Achievement Manager ile aldın ve pişmansın sanırım.

Windows+R tuşuna basın, açılan pencereye "steam://open/console" yazdığınızda konsol açılacak. "reset_all_stats OYUN ID" yazdığınız taktirde o oyundaki bütün başarımlar sıfırlanır.

Windows+R tuşuna basın, açılan pencereye "steam://open/console" yazdığınızda konsol açılacak. "achievement_clear OYUN ID BAŞARIM İSMİ" yazarak oyundaki istediğiniz başarımları manuel olarak silebilirsiniz. Kendi kazandığınız başarımları da bu sayede silmezsiniz.
Achievement Manager olsa hepsini silebilir.
Tüm başarımlarımı silmek istemiyorum. Sadece 3 4 oyundakileri silmek istiyorum. Mümkün müdür ?

Silmene gerek yok, sırf fazladan başarım görünsün diye ZupX gibi oyunları oynayanlar var. Ek olarak Achivement Manager Steam tarafından desteklenmeyen bir yazılım. Hesaba yasak falan getirmiyor diyorlar ama ne olacağı belli olmaz.
Zup'u bende almayı düşünüyorum indirim bekliyorum. O biraz daha profili özelleştirmek için yapılıyor. Bendeki ise gözümü tırmalıyor nedense.

Tüm başarımlarımı silmek istemiyorum. Sadece 3 4 oyundakileri silmek istiyorum. Mümkün müdür ?

Zup'u bende almayı düşünüyorum indirim bekliyorum. O biraz daha profili özelleştirmek için yapılıyor. Bendeki ise gözümü tırmalıyor nedense.
Dediğim gibi, Achievement Manager ile silebilirsin. Steam'in resmen eklediği bir özellik yok bununla ilgili.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı