Bir program nasıl tamamen silinir?

burk19

Hectopat
Arkadaşlar ben crack olarak FM 23 indirmiştim. Şimdi Amazon'un verdiği FM 23'ü aldım ve indirdim ama eski oynadığım kariyer duruyor. Crackte olan bazı sorunların olmaması için bu FM'yi tamamen silmem gerek. Bir program vardı sanırım tüm kalıntıları ile silen. Bana linkini atıp özel bir olayı varsa anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun kayıt dosyalarını silmen lazım. Genelde Belgelerim yada AppData/Roaming klasöründe olur.

Hibit ile de registry yani kayıt defteri kalıntılarını silebilirsin.

Arkadaşlar ben crack olarak FM 23 indirmiştim. Şimdi Amazon'un verdiği FM 23'ü aldım ve indirdim ama eski oynadığım kariyer duruyor. Crackte olan bazı sorunların olmaması için bu FM'yi tamamen silmem gerek. Bir program vardı sanırım tüm kalıntıları ile silen. Bana linkini atıp özel bir olayı varsa anlatır mısınız?
Revo Uninstaller.

Hocam hibit kullanmasam tamamen Epic Games'ten indirilir mi? Yani kayıt defterinden silmek o kadar önemli mi?
Tamamen silmek istiyorum dedin ya ondan dedim. Yoksa oyunun kayıt dosyalarını silsen yeter.

Denetim masasından kaldırsa tamamen silinmez mi hocam?
Yok silmez. Hibit ilk önce denetim masasından kaldırır gibi kaldırır, sonra kalıntılarını tarar.

Tamamen silmek istiyorum dedin ya ondan dedim. Yoksa oyunun kayıt dosyalarını silsen yeter.

Yok silmez. Hibit ilk önce Denetim Masası'ndan kaldırır gibi kaldırır, sonra kalıntılarını tarar.

Hocam belgelerimden sports intreactive klasörünü silmek isteyince bu klasörde değişiklik yapmak için size izin vermelidir diyor. Nasıl sileceğim?

@tensa_zangetsu hocam simdi unlocker ile silmeyi deniyorum. Eğer olursa hibit ile sadece kayıt defterini silme imkanı var mı?
Sadece kayıt defteri silme özelliğini bilmiyorum.
Hibit ilk programı kaldırır ardından tarama yap dersin kayıt defteri veya programa ait ne varsa her şeyi tarar ve silmek için de onay ister senden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı