Yapılıyor.Gerçekten öyle diyormuş. Ben kendi yazdığım gibi gördüğüme eminim aslında. Neyse hayır aynı anda oynayamaz.
ayn öyle dedim aynı hesaptan oynanıyor ben şunu diyorum '' Hesap kuzenimin kuzenim lol oynarken ben valorant ooynayabilirmiyim aynı anda ''"Aynı Riot hesabıyla hem LoL hem Valorant oynanır mı?" diye soruyor. Ha ama eğer öyle soruyorsa hayır öyle bir şey yapamaz.
Ayn öyle dedim aynı hesaptan oynanıyor ben şunu diyorum " hesap kuzenimin kuzenim LoL oynarken ben Valorant ooynayabilir miyim aynı anda "
Aynı anda iki oyunda da çevrim içi olabiliyorsun. Sorun olmuyor.
Yapılıyor.
Ayn öyle dedim aynı hesaptan oynanıyor ben şunu diyorum " hesap kuzenimin kuzenim LoL oynarken ben Valorant ooynayabilir miyim aynı anda "
Sanmıyorum. Arkadaşımla aynı şeyi yaptığımızda hata verip hesapta olan kişiyi atmıştı.
Nasıl yapılıyor bende neden hata veriyor o zaman? Bende mi bir sorun var.
aynı hesapmı diyosun yoksa aynı andamı diyosunBen hem LoL hem de LoR oynamayı denemiştim olmuştu. Ancak zamanla fixlenmiş olabilir bu açık. 7-8 ay önce yapmıştım. LoL'de ölünce LoR'a geçiyordum.
Aynı anda aynı hesapla.aynı hesapmı diyosun yoksa aynı andamı diyosun

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.