Sosyal medya için bir şey almaya gerek var mı?

The Tribal Chief

Hectopat
Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
6.903
Makaleler
44
Çözümler
9
İyi Sosyal'ler arkadaşlar,

Office işlerimi yapabildiğim, dizi/film izleyecek bir bilgisayarım ve GM8 telefon var. Düşündüm de... Artık ne oyun oynuyorum ne yazılım yapıyorum ne de ağır programlar kullanıyorum. Sonunda bunun farkına vardım. Gerek görmüyorum. Zaruri ihtiyaçlarımı yapabiliyorum. Kullanmayacağım bir şey almaya gerek var mı? Metin2'de loncaya girdiğim için mikrofon istiyorlardı. Bende gidip 55 TL'ye kulaklık aldım. Oyunu bıraktım, kulaklık süs olarak kaldı. Şimdi işime yaramıyor. Belki sonra işe yarayacağını umut ediyorum ama şu anlık değil.

40'dan fazla YKS kitabım var. Ders için strese giriyordum. Şimdi bu kitaplar da işime yaramıyor. Bodruma koydum. Ki artık bunları bir daha işe yaracağını düşünüyorum. Dersle aramızda küslük var. :D Sağlığımı bozdu diyebiliriz. Ben hatta bir derste ikinci kaynak almayı bile düşünüyordum. İşime yarayacak mıydı? Belki. Ama şimdi belki değil, asla...

Ekte bilgisayarımın özelliklerini bırakacağım. Hele benim GM8 telefonum ve bu PC'im için yetiyorsa almayı hiç düşünmüyorum. Bir de telefondan mı yoksa PC'den mi daha iyi olur sosyal medya kullanmak için?

Not: Telefon belki alırım ancak o da garanti değil. Dünyanın En Çok Kullanılan Sosyal Medya Platformları - 2021 Burada olanları da deneyeceğim.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (53).png
    Ekran Görüntüsü (53).png
    531,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran Görüntüsü (54).png
    Ekran Görüntüsü (54).png
    515,6 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Görüntüsü (55).png
    Ekran Görüntüsü (55).png
    521,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran Görüntüsü (56).png
    Ekran Görüntüsü (56).png
    520,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Ekran Görüntüsü (57).png
    Ekran Görüntüsü (57).png
    519,3 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik gerekli değil gibi duruyor.(Türk malı telefonu ikinci elden satmaya kalktığınız zaman satamıyorsunuz zaten) benim bilgisayarda ses kartı olmadığı için telefonu mikrofona dönüştürüp kullanıyorum keşke araştıraydınız.
 

Geri
Yukarı