H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 22 Temmuz 2020 #1 Ben başlıyorum. Bu biraz illegal. Technopat kurallarını asla okumadım. 2. kuraldan sonra kapattım çünkü çok sıkıcıydı. Yazıma dikkat ettiğim için hâlâ buradayım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2020
Ben başlıyorum. Bu biraz illegal. Technopat kurallarını asla okumadım. 2. kuraldan sonra kapattım çünkü çok sıkıcıydı. Yazıma dikkat ettiğim için hâlâ buradayım.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 22 Temmuz 2020 #2 Sırları paylaşırsak sır olmaz. Ama yine de size bir sır vereyim, önceliklerinizi büyükten küçüğe ayarlayın.
Sırları paylaşırsak sır olmaz. Ama yine de size bir sır vereyim, önceliklerinizi büyükten küçüğe ayarlayın.
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 22 Temmuz 2020 #3 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sırları paylaşırsak sır olmaz. Ama yine de size bir sır vereyim, önceliklerinizi büyükten küçüğe ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben küçük, kolay olanı önceden yapıp daha sonra zora geçmeyi seviyorum.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sırları paylaşırsak sır olmaz. Ama yine de size bir sır vereyim, önceliklerinizi büyükten küçüğe ayarlayın. Genişletmek için tıkla... Hocam ben küçük, kolay olanı önceden yapıp daha sonra zora geçmeyi seviyorum.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Temmuz 2020 #4 Trabzonluyum. @Recep Baltaş Rize'de doğduğunuzu duydum doğru mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2020
The King Of Bruh Decipat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #5 Sırrımızı niye bir tane teknoloji forumundaki bir .nsan dedi diye açıklayalım ? Ve sırları açıklarsak sır olmaz.
Sırrımızı niye bir tane teknoloji forumundaki bir .nsan dedi diye açıklayalım ? Ve sırları açıklarsak sır olmaz.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 22 Temmuz 2020 #6 İki parmağımı kullanarak dakikada 90 kelime yazabiliyorum. Verebileceğim en gizli sır bu.
H Hocam Hectopat Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 773 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İfrit - Zebani 22 Temmuz 2020 #7 Aslında sırrı anonim olarak paylaştığınız için hâlâ sır olarak kalır, bence. Kimsenin kullanıcı adı ismi ve soy ismi değil.
Aslında sırrı anonim olarak paylaştığınız için hâlâ sır olarak kalır, bence. Kimsenin kullanıcı adı ismi ve soy ismi değil.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.294 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Temmuz 2020 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Soğanlı Menemen Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 9 22 Temmuz 2020 #9 Sırrımı açıklayayım: Bu konunun saçma olduğunu düşündüm.
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 22 Temmuz 2020 #10 Herkesin sevdiği bir şeyi sevmiyorum. Ne olursa olsun.