Bir sırrınızı açıklayın

Senin kullanman önemli değil. Artık her yerde göre göre b*ku çıktı. Artık komik değil. Bıktım Mematiden de, "Seni hiç alakadar etmez"den de

Biz mesaj atarken senin isteklerin üzerin mi yorum atacağız? Beğeniyorum atıyorum klavye benim el benim videoyu sevmiyorsan geçersin. Çok zor bir şey değil.

Senin kullanman önemli değil. Artık heryerde göre göre b*ku çıktı. Artık komik değil. Bıktım Mematidende, "Seni hiç alakadar etmez"dende
Şakalardan zevk almaya çalışın. Ben gergin bir insan olmama rağmen damarıma basacak bir şaka olmadığı sürece aklımı bir kenara koyup okumaya çalışırım ve tavsiye ederim.

Kıvırcık saçlı (tam kıvırcık denilemez, daha sık dalgalı diyebiliriz) olduğum için (bundan nefret ediyorum) kız kardeşimin saç düzleştiricisi ile saçlarımı düzleştiririm.
Kaşlarımı almakta ne kadar belli etmesem de ustayım.
Anneannemle Aşk-ı Memnu izlemeye bayılırız.
İlk öpüşmem büyük teyzemleydi.
Bunlar da benden gereksiz sırlar.

Kıvırcık saçlı (tam kıvırcık denilemez, daha sık dalgalı diyebiliriz) olduğum için (bundan nefret ediyorum) kız kardeşimin saç düzleştiricisi ile saçlarımı düzleştiririm.
Sadece saç bölümü çıkacak şekilde bir fotoğraf rica edebilir miyiz acaba?

Ben başlıyorum. Bu biraz illegal.
Technopat kurallarını asla okumadım. 2. kuraldan sonra kapattım çünkü çok sıkıcıydı. Yazıma dikkat ettiğim için hâlâ buradayım.
İşyeri bilgisayarıma çatur çutur korsan yüklüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…