fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #51 Aşırı karanlık ve kimseye söylemediğim bir sır var. Cidden gerçek hayatta birilerine söylersem biterim. Çok utanıyorum. Sürprizbozan Ama sır olduğu için sadece ben biliyorum
Aşırı karanlık ve kimseye söylemediğim bir sır var. Cidden gerçek hayatta birilerine söylersem biterim. Çok utanıyorum. Sürprizbozan Ama sır olduğu için sadece ben biliyorum
ProGamer90 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.155 Çözümler 2 Yer Dünya'da bir yer Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime B450M-K Ryzen 5 5600 Sapphire RX 6700 10GB 16 GB Corsair Vangeance 750W Gigabyte PSU AOC 21" Monitör Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #52 Herkesin illaki kimseye açıklamadığı bir sırrı vardır. Benim de var ve şimdiye kadar bir kişiye söylemiştim o kadar. O kişi de artık benim için pek de önemli biri değil.
Herkesin illaki kimseye açıklamadığı bir sırrı vardır. Benim de var ve şimdiye kadar bir kişiye söylemiştim o kadar. O kişi de artık benim için pek de önemli biri değil.