Çözüldü Bir tane RAM slotu olan laptopta RAM yükseltmesi yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrsy71

Femtopat
Daha fazla  
Laptopumda bir tane RAM slotu var ancak RAM'i yükseltmek istiyorum. Laptoptaki RAM'i çıkarıp yerine daha yüksek bir RAM takarsam sorun olur mu?

Çözüm
Lenovo IdeaPad Gaming 3.

Bu kasada tek RAM slotlu model görmedim. Hepsinde 2 SO-DIMM slotu vardı. Sizin tekten kastınız 2 slottan birinde RAM var birinde yok olarak mı? Aynı MHz ve aynı DRAM olmasına dikkat edin. RAM büyük oranla şans işidir, şansı arttırmak için mümkün olduğunca birebir aynı model, değilse aynı DRAM ve değerlere sahip olmalı.
Lenovo IdeaPad Gaming 3.

Bu kasada tek RAM slotlu model görmedim. Hepsinde 2 SO-DIMM slotu vardı. Sizin tekten kastınız 2 slottan birinde RAM var birinde yok olarak mı? Aynı MHz ve aynı DRAM olmasına dikkat edin. RAM büyük oranla şans işidir, şansı arttırmak için mümkün olduğunca birebir aynı model, değilse aynı DRAM ve değerlere sahip olmalı.

Çözüm
Slot sayısına görev yöneticisinden baktım 1 slot gösteriyor. Başka nereden bakabilirim? Uzun süre aradım ama bulamadım.

Slot sayısına Görev Yöneticisi'nden baktım 1 slot gösteriyor. Başka nereden bakabilirim? Uzun süre aradım ama bulamadım.

Yanlış gösteriyor, Görev Yöneticisi veya başka programlar ile slot sayısı net bakılmaz. Bu modelde 2 adet var. Tam model kodunu söylerseniz içinin fotoğrafını atabilirim. IdeaPad Gaming 3 kasada tek slotlu dediğim gibi görmedim.

Yeni konular

Geri
Yukarı