Bir yere her gün gidip gelmek takıntı mıdır?

Daha fazla  
Meslek
Designer (Tasarımcı)
Selamlar. Ben sürekli Karaman Kemal kaynaş 57. Sokak'taki MM Migros'a gidiyorum. Sebebi ise ucuz bir ürün bulmak için. Genelde Fast food (noodle) ucuza bulmak için gidiyorum. Böyle bir şey yapmam bir takıntı sebebi midir?

Ekran görüntüsü 2025-02-15 223050.png

Konuya girmeden önce başlığa bakarak sürekli Migros'a gittiğimi düşünmüştüm. Konuda Migros görmeyi beklemiyordum.

Takıntı değil de, dolanıp bir şeyler bakmayı seviyor olabilirsiniz. Bende öyle oluyor en azından. Bir şey alsam da almasam da dolanmayı seviyorum markettir, kırtasiyedir. İlginç şeyler veya indirimler bulunabiliyor. Vakit geçirmenin farklı bir yolu bence.

Bir de şunu iliştireyim size lazım olur: Rehber: Migros'ta ürünün mağazada mevcut olup olmadığı nasıl kontrol edilir?

Valla hem ekonomik durumdan hem de konfor alanı veya sevdiğiniz bir yer olmuştur .ben de sürekli gittiğim bir market var. bazen bir şey almasam da gidesim geliyor haha. Bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Ben sürekli Karaman Kemal kaynaş 57. Sokak'taki mm Migros'a gidiyorum. Sebebi ise ucuz bir ürün bulmak için. Genelde Fast food (noodle) ucuza bulmak için gidiyorum. Böyle bir şey yapmam bir takıntı sebebi midir?

Eki Görüntüle 2424812

Gezmeyi seviyor olabilirsin. Ben de günlük motorla turlamaya çıkıyorum. Benzin yakıyor ama keyif alıyorum. Benimki hobi, seninki de hobi. Sorun yok.

Çok noodle yeme sağlıksız. Hele indomie olanlar ise paket başı 500 kalori çok fazla kalori, aşırı kilo yaptırır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takıntıdan ziyade biraz zevk meselesi. Bazı insanlar market gezmeyi seviyor. E öyle de zaten abur cubur reyonları falan hep süslü püslü. Takılın kafanıza göre.

Yeni konular

Geri
Yukarı