Bir yığın sorun çözen AMD Radeon 20.2.2 sürücüsü yayınlandı

😜

Dosya Ekleri

• 20200226_230121.png
    20200226_230121.png
    73,9 KB · Görüntüleme: 41
Ayarların ne durumda? Standart'ta kullanmıyor musun?
Sorun benden kaynaklı değil her türlü kombinasyon denedim.Standartta ve her şey kapalıyken açıkken fark etmeksizin aynı.
Zaten known issueslarda var.Henüz çözmemişler.Diğer sorunları almıyordum zaten. Bişey değişmedi bu driverda benim için.
Artık şu ayar açıp kapama mevzusu sona ermesi lazım.Son kullanıcı uğraşmamalı böyle saçmalıklarla.

Sorun benden kaynaklı değil her türlü kombinasyon denedim.Standartta ve her şey kapalıyken açıkken fark etmeksizin aynı.
Zaten known issueslarda var.Henüz çözmemişler.Diğer sorunları almıyordum zaten. Bişey değişmedi bu driverda benim için.
Artık şu ayar açıp kapama mevzusu sona ermesi lazım.Son kullanıcı uğraşmamalı böyle saçmalıklarla.
Bende niye yok stuttering? Herkeste farklı bişe var.

Merhabalar. Benim 20.2.2 ile 5700 XT saat hızı boşta 786-787 Mhz değerine sabitlendi. Kullandığım önceki sürücülerde hatırladığım kadarıyla boşta saat hızı bende gayet düşük değerler gösteriyordu. Sanırım bilinen sorunlarda geçen şu mevzu bu sürücüde karşıma çıktı:

Performance Metrics Overlay and Radeon WattMan incorrectly report higher than expected idle clock speeds on Radeon RX 5700 series graphics products. Performance and power consumption are not impacted by this incorrect reporting.

AIDA64 ve GPU-Z de aynı değeri gösteriyor. Monitorü 120 Hz. değerine alıp denedim değişmedi. O yüzden CRU da denemeyeceğim.

adrenaline.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı