Bir YouTube videosunda 24 tane reklam izledim

sputnik_67

Hectopat
Daha fazla  
5-6 saniye sonra atlanabilen 24 tane reklam 4'den fazla reklam izlememiştim daha önce. Gece gece sınava çalışayım dedim olaya bak böyle bir şeyi daha önce yaşayan var mı?

Papara ile 8,5 TL'ye YouTube Premium alabiliyorum. (telefon için) eğer sizde varsa alın.
PC'de isen reklam engelleyici kullanabilirsin. (AdGuard, uBlock Origin vb.)

Normalde mobilden kullanırken sırf reklam izlememek için videoları aç kapa yaparak en fazla 3 veya 4 kere denedikten sonra normalde izleyeceğim video açılırdı ama bugün ne olduysa 20 kere de denedim olmuyor arkadaş, gerçekten biraz can sıkıcı.

PC'de isen ve tarayıcıya harici program kurmak istemiyorsan Opera'yı deneyebilirsin, dahili reklam engelleme sistemi çok başarılı çalışıyor. Youtube'da hiç reklam çıkmıyor karşıma.

Ben YouTube Premium kullandığım için böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bilgisayarda buna ek olarak uBlock Origin de kullanıyorum.

Papara %50 cashback ile 5-10 liraya geliyor YT Premium ya bu kadar dijital servis karşıtı olmayın sonuçta bir emek var madem reklamlar seni bu denli rahatsız ediyor al geç Premium'u.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…