anilk91 Megapat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 284 Çözümler 3 6 Nisan 2022 #21 reptile dedi: @Bura.K Bir süre calisacak ve sonra devre disi kalacak. Eski sürümler su an calismiyor mesela. ReVanced uygulamasi Vanced'in devami olacak. Brave tarayicisi güzelmis bu arada. Tabii uygulamanin yerini tutmuyor. Eki Görüntüle 1351346 Genişletmek için tıkla... Brave'de candır
reptile dedi: @Bura.K Bir süre calisacak ve sonra devre disi kalacak. Eski sürümler su an calismiyor mesela. ReVanced uygulamasi Vanced'in devami olacak. Brave tarayicisi güzelmis bu arada. Tabii uygulamanin yerini tutmuyor. Eki Görüntüle 1351346 Genişletmek için tıkla... Brave'de candır
T tolgasosyal Zeptopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #22 Chorme adblock uygulaması indir reklamsız tüm sitelerde takıl tertemiz
sputnik_67 Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 623 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #23 Penetrator God dedi: uBlock Origin indir kurtul. Genişletmek için tıkla... Pc'de reklam çıkmıyor zaten hocam telefondan izliyordum.
Penetrator God dedi: uBlock Origin indir kurtul. Genişletmek için tıkla... Pc'de reklam çıkmıyor zaten hocam telefondan izliyordum.
anilk91 Megapat Katılım 2 Mayıs 2016 Mesajlar 284 Çözümler 3 7 Nisan 2022 #24 sputnik_67 dedi: Pc'de reklam çıkmıyor zaten hocam telefondan izliyordum. Genişletmek için tıkla... Hacı geçen biyerde izledim, telefon dns ayarlarına adblock dnslerini giriyorlar ve telefondan tüm reklamların engellendiğini öne sürüyorlar. Bunu deneyebilirsin aslında.
sputnik_67 dedi: Pc'de reklam çıkmıyor zaten hocam telefondan izliyordum. Genişletmek için tıkla... Hacı geçen biyerde izledim, telefon dns ayarlarına adblock dnslerini giriyorlar ve telefondan tüm reklamların engellendiğini öne sürüyorlar. Bunu deneyebilirsin aslında.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 7 Nisan 2022 #25 PC'de Brave, mobilde YT Vanced.
ab160803 Picopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 255 7 Nisan 2022 #26 ErenAKKOC dedi: PC'de Brave, mobilde YT Vanced. Genişletmek için tıkla... Bizim veriler hoppalaaa. (Adam monitörü söktü götürüyor.)
ErenAKKOC dedi: PC'de Brave, mobilde YT Vanced. Genişletmek için tıkla... Bizim veriler hoppalaaa. (Adam monitörü söktü götürüyor.)
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 7 Nisan 2022 #27 Android - NewPipe PC - uBlock Origin
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 7 Nisan 2022 #28 ab160803 dedi: Bizim veriler hoppalaaa. (Adam monitörü söktü götürüyor.) Genişletmek için tıkla... Open-Source bir uygulama Vanced. Ben kendisine güveniyorum.
ab160803 dedi: Bizim veriler hoppalaaa. (Adam monitörü söktü götürüyor.) Genişletmek için tıkla... Open-Source bir uygulama Vanced. Ben kendisine güveniyorum.
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #29 Dümdüz dedi: Android - NewPipe PC - uBlock Origin Genişletmek için tıkla... Böyle şeylere gerek yok. Adamakıllı Papara'dan %50 cashbak ile alın kafanız rahat etsin hocam. Aylık sadece 8 lira ödüyorsunuz.
Dümdüz dedi: Android - NewPipe PC - uBlock Origin Genişletmek için tıkla... Böyle şeylere gerek yok. Adamakıllı Papara'dan %50 cashbak ile alın kafanız rahat etsin hocam. Aylık sadece 8 lira ödüyorsunuz.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 7 Nisan 2022 #30 Chavos dedi: Böyle şeylere gerek yok. Adamakıllı Papara'dan %50 cashbak ile alın kafanız rahat etsin hocam. Aylık sadece 8 lira ödüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aylık sadece 8TL bağışta bulunmak istersen papara numaramı atabilirim
Chavos dedi: Böyle şeylere gerek yok. Adamakıllı Papara'dan %50 cashbak ile alın kafanız rahat etsin hocam. Aylık sadece 8 lira ödüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Aylık sadece 8TL bağışta bulunmak istersen papara numaramı atabilirim